1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İTFAİYE MEMURLARI ‘ZEHİRLE DANS’ ETTİ
İTFAİYE MEMURLARI ‘ZEHİRLE DANS’ ETTİ

İTFAİYE MEMURLARI ‘ZEHİRLE DANS’ ETTİ

İtfaiye memurları ‘zehirle dans’ etti;

A+A-

 

Tarihi binaların bulunduğu bölgede, çöplerden kaynaklanan yangının söndürülmesinde görev alan itfaiye memurlarının ‘zehirle dans’ ettikleri görüldü

 

Lefkoşa Surlariçi bölgesinde dün öğleden sonra meydana geen yangın büyük korku yarattı. Saat 15.30 sıralarında, kullanılmayan bir deponun çevresindeki çöplerin ve daha sonra hurma ağaçlarının yanması sonucunda, Yediler Bölgesindeki tarihi binalar büyük bir tehlike atlattı.

 İhbar sonrasında kısa sürede olay yerine yetişen itfaiye memurları, yangını söndürmek için yoğun çaba harcadı. Ancak; zehir saçan dumanlar arasında görev yapan itfaiye memurlarının bazılarında maske bulunmaması dikkat çekti.

Olay yerinde muhabire konuşan vatandaşlar, “Bu fedakar insanların göz göre göre zehirlenmesi içimizi sızlatıyor” dedi.

y1-004.jpg

   Yediler bölgesinde Kuran Endüstriyel Elektrik Sanayi Ltd’e ait kullanılmayan deponun yanındaki çöpler ve hurmaların yanması sonucu meydana gelen yangında, deponun bir bölümü ve içerisindeki eşyalar büyük hasar gördü. 

y2-005.jpg

Sınırda bulunması nedeniyle yangın, Lefkoşa’nın Rum kesiminde de endişeye yol açtı. Özellikle sınır boyunda işyeri çalıştıranların, Rum polisi aracılığıyla Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nden sürekli bilgi talep ettiği öğrenildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.