1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İTHAM EDİLDİĞİ DAVALARI KABUL ETMEDİ!
İTHAM EDİLDİĞİ DAVALARI KABUL ETMEDİ!

İTHAM EDİLDİĞİ DAVALARI KABUL ETMEDİ!

Oya Göz, itham edilip tutuklandı

A+A-

Cuma Mağusalı’nın ölümüne sebebiyet vermekle suçlanan Oya Göz, Ağır Ceza Mahkemesi’nde itham edildiği 7 davayı da kabul etmedi

Emine UYSAL

Gönyeli Belediye Bulvarı’nda 20 Şubat’ta meydana gelen trafik kazasında, Cuma Mağusalı’nın ölümüne sebebiyet vermekle suçlanan Oya Göz, Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde 7 davadan itham edildi.

Suçlamaların tümünü de reddeden Göz, hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi. Dava, duruşmaya başlanılmak üzere ileri bir tarihe ertelendi.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Güran ve üye Yargıçlar Gökan Asafoğulları ile Meltem Dündar'ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Kıdemli Savcı Ahmet Varol ve avukat Levent Celaleddin hazır bulundu.

Oya Göz, “Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu başkasının ölümüne sebebiyet verme”, “Tehlikeli sürüş”, “Anayoldan gelen araçlara öncelik hakkı vermeme”, “Seyrüsefersiz araç kullanma” başta olmak üzere 7 suçtan itham edildi.

Kaza nasıl olmuştu?

Kaza, 20 Şubat 2016 tarihinde saat 13.45’te Oya Göz’ün, Defne Sokak’ta HC 735 plakalı araçla Gönyeli Belediye Bulvarı’na diğer araçlara öncelik hakkı vermeden sağa dönüş yapması ve Cuma Mağusalı’nın yönetimindeki MG 014 plakalı motosikletin önünü tıkayarak çarpışmaları sonucu meydana gelmişti.

Çarpışmanın ardından Cuma Mağusalı yönetimindeki motosikletle, Süleyman Yılmaz yönetimindeki EN 382 plakalı salon aracın ön kısmına çarpmış ve Mağusalı hayatını kaybetmişti.

Oya Göz, kazanın ardından çıkarıldığı mahkemede, 15 bin TL nakdi teminat yatırması ve iki kefilin 100’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması karşılığında ileride yargılanmak üzere serbest kalmıştı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.