1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. IVANA SERT BODRUMLU OLDU!
IVANA SERT BODRUMLU OLDU!

IVANA SERT BODRUMLU OLDU!

İvana Sert, Bodrum’daki dünyaca ünlü Catamaran Marine Disco’da açacağı kafe restoranın hazırlıklarını tamamladı. Sert’in gelecek hafta sonunda Bodrum’a gelerek görkemli bir açılış yapacağı belirtildi.

A+A-

Sert, bu yaz ilk kez Catamaran Marine Disco’nun içinde hizmete açacağı cafe-restoran ile Bodrum eğlence hayatına merhaba demeye hazırlanıyor. Dünya mutfağından seçme lezzetlerin yanı sıra İvana Sert’in kendi tasarımı olan plaj kreasyonları ve dünyanın çeşitli ülkelerinden özenle seçtiği tasarım parçalarından oluşan 'Ivana for You' adlı koleksiyonu da kafede kuracağı özel bir stantta satışa sunmaya hazırlanan İvana Sert diskonun yöneticileri ile son hazırlıkları kontrol için Bodrum’a geldi.

Moda tasarıcısı İvana Sert, yaz aylarının gözde merkezlerinden Bodrum’a gece eğlencelerine ve gündüz beach'lerde giyilecek çok özel tasarımları tatilcilerin beğenisine sunacağını belirtti. İvana Sert, "Bodrum’da yeni bir mekan açmanın heyecanını yaşıyorum. Ege ve Akdeniz mutfağının en lezzetli yemeklerinin yanı sıra Bodrum’da 24 saat keyifle giyilebilecek kreasyonun yer aldığı kıyafetleri tatilcilerle buluşturcağım. Sık sık Bodrum’da olacağım" dedi.

 

DHA

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.