1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''İYİ OLDUĞUMU HERKES GÖRSÜN''
''İYİ OLDUĞUMU HERKES GÖRSÜN''

''İYİ OLDUĞUMU HERKES GÖRSÜN''

Gönyeli'de ölümün kıyısından dönen beş yaşındaki çocuk;

A+A-

 

Başkent Lefkoşa’da geçtiğimiz hafta, Gönyeli’deki evlerinin bahçesinde bulunan havuza düşen ve ölümün kıyısından dönen 5 yaşındaki küçük Tuğra’nın tedavisi Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde devam ediyor. Hastanedeki odasında ziyaret edilen ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği minik Tuğra, yaşadığı üzücü olayı atlattığını, turp gibi olduğunu söyleyerek, “Ben çok iyi oldum artık eve gidebilirim. Bana iyi baktılar. Arkadaşlarımı özledim” dedi.

Tuğra herkesin çocuğu oldu

Anne Hediye Soyer ise “Çok şükür oğlumuz iyi onu kurtaranlara teşekkür ediyorum. Doktorlarımıza, hemşirelerimize de ayrıca minnettarım. Hastaneye geldiğimiz günden bu yana bizlere ilgi ve alakaları çok iyiydi. Çok şükür oğlum iyi. Hastanede ne kadar kalacağımız önemli değil yeter ki evladım iyi olsun. Bu arda Tuğra herkesin çocuğu oldu halkımıza gösterdiği duyarlılık için de binlerce kez teşekkür ederim” diyerek duygularını aktardı.

Hemşirelerle çok iyi anlaştı

Kendisini ziyarete giden muhabire gülücükler saçan ve “iyi olduğumu herkes görsün” diyerek abisi Tuğberk’le birlikte poz veren küçük Tuğra hakkında hastane yetkilileri de olumlu açıklamalar yaptı. Yetkililer, küçük Tuğra’nın, fizyoterapistlerin kontrolünde belli bir süre daha hastanede müşahede altında tutulacağını belirtti. Yattığı serviste herkesin sevgilisi haline gelen Tuğra, özellikle hemşire ablalarıyla çok iyi anlaştığını söyledi. 

Küçük Tuğra’yı evlerinin havuzunda bulan ve hastaneye götüren UBP Gönyeli Belediye Başkan Adayı Olgun Amcaoğlu ve ekibi de hastaneden gelen iyi habere çok sevindiklerini, Soyer ailesine tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini aktardı.

 

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.