1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İYİLEŞENE KADAR YARDIM İSTİYOR
İYİLEŞENE KADAR YARDIM İSTİYOR

İYİLEŞENE KADAR YARDIM İSTİYOR

Geçirdiği motosiklet kazasından sonra bir süreliğine yatağa mahkûm olan Cemal Karadağ, ailesini nasıl geçindireceğini düşünüyor

A+A-

Gazimağusa’ya bağlı Türkmenköy’de eşi Fatma Karadağ ve üç küçük çocuğuyla yaşayan 39 yaşındaki Cemal Karadağ 5 Eylül Perşembe gecesi geçirdiği trafik kazasından sonra vücudunda oluşan kırıklar nedeniyle yatağa mahkûm oldu.

KKTC’de çalışma izniyle yaşayan Cemal Karadağ yatağa bağlı bir halde evini geçindiremeyeceği için çaresiz kaldığını ve hayırseverlerden kendisine ve ailesine yardım etmesini istedi.

Geçirdiği trafik kazasından önce Beyarmudu köyünde bir ekmek fırınında çalışan Cemal Karadağ kendi evinde sağlıksız bir çekyat üzerinde iyileşip ailesine yeniden bakabileceği günü bekliyor.

Evin tek çalışanı ve eve ekmek getirebilen tek aile bireyi olan Cemal Karadağ, yaşadığı trafik kazasının ardından doktorların kedisine “3 ay yataktan kalkamayacaksın” demesi nedeniyle ailesini nasıl geçindireceğini düşünüyor.

Cemal Karadağ 5 Eylül gecesi Beyarmudu’ndan evine doğru döndüğü sırada talihsiz bir şekilde motosikletinden düşerek ciddi şekilde yaralandığını söyledi.

Kaza nedeniyle omurgasında hasar, kaburgalarında ve kürek kemiğinde kırık olduğunu söyleyen Cemal Karadağ, hastaneden kısa sürede taburcu edildiğinden de yakındı.

Kendi evinde maddi yetersizlikler nedeniyle çek yatta yatmak zorunda kaldığını belirten Karadağ, ağrılarının bu yatakta dayanılmaz hale ulaştığını söyledi.

Hastanede doktorların kendisine 3 ay yataktan dahi kalkamayacağını söylediklerini ancak kendisinin bakmakla mükellef olduğu bir eşi, üçte çocuğu olduğunu ifade eden talihsiz adam, çok çaresiz hissettiğini dile getirdi.

Cemal Karadağ, evinin kiralık olduğunu ve çalışamaması nedeniyle ileride ev sorunu yaşayabileceklerinden de bahsetti.

Evinde sağlıksız ortamda kısa sürede iyileşemeyeceğinden endişe eden Karadağ, ayağa kalkabileceği güne kadar hayırsever insanların kendilerine yardım ellerini uzatmasını istedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.