1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İZCAN’DAN KIBRIS KONUSUNDA AÇIKLAMA
İZCAN’DAN KIBRIS KONUSUNDA AÇIKLAMA

İZCAN’DAN KIBRIS KONUSUNDA AÇIKLAMA

İzzet İzcan, Kıbrıs konusunda oluşan soru işaretlerini çözmenin hem liderlerin hem de çözüme inanan güçlerin görevi olduğunu söyledi.

A+A-

İZCAN: “HALKTA OLUŞAN SORU İŞARETLERİNİ ÇÖZMEK HEM LİDERLERİN HEM DE ÇÖZÜME İNANAN VE ÇÖZÜMÜ SAVUNAN TÜM GÜÇLERİN GÖREVİ”…

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, Kıbrıs konusunda oluşan soru işaretlerini çözmenin hem liderlerin hem de çözüme inanan güçlerin görevi olduğunu söyledi.

“BKP bu noktada üzerine düşeni cesaretle yapmaya devam edecek” diyen İzcan, yazılı bir açıklamayla çözüm sürecini değerlendirdi, önemli ilerlemeler kaydedildiğini söyledi.

Esas sorun olan toprak, mülkiyet, harita ve garantilerin geride durduğunu ifade eden İzcan, “Referandum tarihi bütün bunlar sonuçlandıktan sonra netleşecek ”dedi.

Görüşme masasında olup bitenin halkla paylaşmasının önemli olduğunu belirten İzcan, “Liderlerin üzerinde uzlaşılacak metne sahip çıkması önemli” ifadesine yer vererek, liderlerin halka olumlu mesajlar verdiğini söyledi, devamını diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.