1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İZLERKEN HERKESİN HAYRETE DÜŞTÜĞÜ PROGRAM
İZLERKEN HERKESİN HAYRETE DÜŞTÜĞÜ PROGRAM

İZLERKEN HERKESİN HAYRETE DÜŞTÜĞÜ PROGRAM

Herkes hayretle izliyordu bu anları. Birkaç dakika sonra

A+A-

Yönetmene kızdı, yayını terketti!

Hafta içi her sabah saat 07.00'de ekran başında olması gereken Kanal T spikeri Nazmi Pınar bu sabah biraz rötarlı başladı programa. Tam 15 dakika sonra yayına girdi...

Herkes gecikmenin sebebini merak ediyordu ki, Nazmi Pınar açıklama getirdi. Program yönetmeninin uyuya kalması yüzünden gecikmenin yaşandığını söyledi, seyirciden özür diledi.


Ama o bu açıklamayı yaparken ekran bir anda siyaha düştü. Bunu görünce, 'istersen bir kez daha karart' dedi. Tekrar ekran karardı. Sonra da 'sesimi de kıs' istersen dedi ve anında sesi kesildi. VTR girdi yayına..


Herkes hayretle izliyordu bu anları. Birkaç dakika sonra tekrar Nazmi Pınar ekrana geldi. Ciddiyetsizlikten, Kıbrıs'taki televizyonculuk anlayışında yakındı. 'Belki de sesimi kıstılar' diyerek başladığı cümlede, sorumsuzlukla suçladığı yönetmene sert tepki gösterdi. Sonra da 'bu şartlarda ben yokum' tepkisiyle mikrofonunu çıkardı, yayını terk etti..


Kanal T izleyenleri için çok kısa ama sürpriz dolu bir yayın oldu. Ama Nazmi Pınar yaklaşık bir buçuk saat sonra yine yayına döndü.. Konuğu Dipkarpaz Belediye Başkanı Mehmet Demirci ile programa devam etti..

Şimdi bu 'ciddiyetsizlik' tartışmasının sonu ne olacak, Kanal T yönetimi krizi nasıl çözecek merak konusu!

 


Ekonomi Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.