1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. İZLEYİPTE KORKMAZSANIZ 10 BİN DOLAR KAZANACAKSINIZ!
İZLEYİPTE KORKMAZSANIZ 10 BİN DOLAR KAZANACAKSINIZ!

İZLEYİPTE KORKMAZSANIZ 10 BİN DOLAR KAZANACAKSINIZ!

Cesaretiniz var mı?

A+A-

Bu olay sinema dünyasında bir ilk olacak. Cinli filmlerin unutulmaz yönetmeni Hasan Karacadağ, yeni filminin en korkunç sahnesi için izleyiciyle iddiaya giriyor.

Hasan Karacadağ´ın yazıp yönettiği, J plan ve Taff Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Türk sinemasının en uzun soluklu serisi Dabbe’nin beşinci filmi, Dabbe :Zehr-i Cin, 12 Eylül’de 250 kopya olarak vizyona giriyor.

Hasan Karacadağ, Facebook ve Twitter üzerinden ´dünya çapında´ olduğu önemli vurgulanan fantastik bir yarışma başlatıyor. Filmde ana karakterin cinlerle karşılaştığı sahnenin, sinema tarihinde yapılmış en korkutucu sahnelerden biri olduğunu iddia eden Karacadağ, izleyiciler arasından kesinlikle korkmayacağını iddia eden 10 kişiyi sosyal medya üzerinden yapılan müracaatlarla belirleyecek ve Fono Film stüdyolarında özel bir ortamda filmi izletecek.

Yabancılara da açık olan bu yarışma, İngilizce altyazılı olarak gösterilecek. Yarışmanın dünya promosyonu ise Mainstreet AD tarafından yapılacak.

Hasan Karacadağ, ‘korku’ duygusunun beynin geçirdiği düşük frekanslı nöbet anlarından oluştuğunu ve bir insanın korku duygusunu yüz mimikleriyle ve sözleriyle gizlemeyi başarmasına rağmen, kalp atışlarının ve beyin dalgalarının değişmesini asla kontrol edemeyeceğini belirtti.

Hasan Karacadağ, cesur izleyicilerinin korkusunu da bilimsel yöntemlerle tespit edecek. Filmi izleyecek iddia sahibi kişiler nörotransmitter aygıtına bağlanarak, kalp atışları ve beyin dalgalarının değişimi takip edilecek. Filmin sonunda sonuçlar birer çıktıyla karşılaştırılacak. Film boyunca beynin korku bölgesi amigdala’da herhangi bir değişim gözlenmemesi halinde, o kişiye 10 bin dolar ödül verilecek.

Buna katılmak isteyenler için ise, müraccatlar 10 Eylül’den itibaren başlayacak. Şimdi den tüm katılacak sinemaseverlere başarılar diliyoruz.

Vatan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.