1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İZMİR TİCARET ODASI HEYETİ SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ
İZMİR TİCARET ODASI HEYETİ SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

İZMİR TİCARET ODASI HEYETİ SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

İzmir Ticaret Odası’ndan (İTO) Ekrem Demirtaş başkanlığındaki heyet bugün, Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nı (KTSO) ziyaret ederek Oda Başkanı Ali Çıralı ile görüştü.

A+A-

İzmir Ticaret Odası’ndan  (İTO) Ekrem Demirtaş başkanlığındaki heyet bugün, Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nı (KTSO) ziyaret ederek Oda Başkanı Ali Çıralı ile görüştü.

İTO Başkanı Demirtaş ziyarette yaptığı konuşmada, bugün Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın ardından KTSO’yu ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti belirtti.

KKTC’yi  Nisan ve Mayıs aylarında bu kez işadamlarıyla ziyaret edeceklerini ifade eden Demirtaş, İTO olarak KTSO ile birlikte işbirliği yapmak istediklerini kaydetti.

Demirtaş, ülke ekonomisine katkıda bulunabilme yönünde ellerinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduklarını da dile getirerek, KTSO’yu yurtdışında katılacakları tüm fuarlara katılmaya davet etti.

KTSO Başkanı Ali Çıralı ise, Ekrem Demirtaş başkanlığındaki İTO heyetini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu belirterek, İTO ile işbirliği yapmak istediklerini kaydetti.

“Ürettiğimizi satabilme konusunda sizin yardımınıza ihtiyacımız var” diyen Çıralı, KKTC’de üretilen “rakı ile Türk Kahvesi’ni Türkiye pazarlarında satmak istediklerini vurguladı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.