1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. JACKSON'UN GÜNLÜĞÜNDEN ÇIKAN İSTEK
JACKSON'UN GÜNLÜĞÜNDEN ÇIKAN İSTEK

JACKSON'UN GÜNLÜĞÜNDEN ÇIKAN İSTEK

2009'da yaşamını yitiren Michael Jackson günlüğüne film yıldızı olup ölümsüzleşmek istediği yazmış.

A+A-

Michael Jackson ’ın ölümüyle ilgili devam eden davada delil olarak sunulan günlüğü, pop kralının son yıllarındaki iç dünyasıyla ilgili birçok yeni bilginin ortaya çıkmasına neden oldu.
Günlükte Jackson’ın film oyunculuğu, hayatı hakkında bir Broadway müzikali, kendi kuracağı bir marka gibi birçok hayali olduğu görülüyor. 

“Film konusuna yoğunlaşmazsam ölümsüzleşemem” yazan Jackson, Holywood’un altın döneminin yıldızları Gene Kelly ve Fred Astaire gibi bir film yıldızı olmak istediğini belirtmiş. Broadway’de hayatı hakkında bir müzikal yapılmasını da isteyen Jackson, 'İlk multimilyarder sahne sanatçısı-oyuncu-yönetmen' olmak istediğini yazmış. 
Günlükte 2009’da vefat eden yıldızın kendi kuracağı markası altında içecekten kurabiyeye birçok ürün satmak istediği de yazılı. 

Jackson’ın annesi Katherine Jackson’ın avukatları, günlüğü Londra ’daki konser şirketi AEG’ye karşı açtıkları davada kanıt olarak sunuyor. Jackson, ölümünden önceki haftalarda Londra’da AEG için çıkacağı tam 50 konserlik bir maratona hazırlanmaktaydı. Jackson’ın ailesi AEG’yi megastarın ölümünde sorumlu tutuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.