1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. JENNİFER LOPEZ, GÜVENSİZLİK YAŞADIĞINI İTİRAF ETTİ!
JENNİFER LOPEZ, GÜVENSİZLİK YAŞADIĞINI İTİRAF ETTİ!

JENNİFER LOPEZ, GÜVENSİZLİK YAŞADIĞINI İTİRAF ETTİ!

Jennifer Lopez her ne kadar dünyadaki en çok albüm satan şarkıcılardan biri olsa da, bir dönem sesine ilişkin güven sorunu yaşadığını itiraf etti.

A+A-

Cosmopolitan dergisinin Ekim sayısının kapak kızı olan Lopez, dergiye yaptığı açıklamalarda sesine ilişkin güvensizlik duyduğu dönemlerinden bahsetti.

Celebuzz’ın haberine göre Lopez, “En büyük güvensizliğim, şarkı söyleme yeteneğime ilişkindi. 70 milyon albüm satmış olmama rağmen, ‘Ben bu konuda iyi değilim’ gibi bir hisse sahiptim” dedi.

Lopez’e belli ki kendine olan güvenini kazanmasında eski eşi Marc Anthony yardım etmiş.

Lopez, “Marc (Anthony) ile evli olduğum dönemde kendisi bana bu güvensizliğimin üstesinden gelmemde yardımcı oldu. (Marc) sürekli bana, ‘Bir şarkıcı olarak tam potansiyeline ulaşmada kendine engel olan tek şey sensin. Rahatlamalısın’ derdi…Sonra yavaş yavaş büyüdüm ve bunun bir rastlantı olmadığını, bir hata olmadığımı fark ettim – Canımı dişime takarak çalışıyorum. Ve ne yaptığımı biliyorum” dedi.

Bu arada iki çocuk annesi 44 yaşındaki Lopez, Fox’un American Idol isimli yarışmasına bir sezonluk aradan sonra yine jüri üyesi olarak geri dönüyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.