1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. JUSTİN KÜSÜP KULİSE GİTTİ
JUSTİN KÜSÜP KULİSE GİTTİ

JUSTİN KÜSÜP KULİSE GİTTİ

“Küçük bir çocukken beni Youtube’dan izlerdiniz. Nasıl bu kadar eğlenebiliyorsunuz” diyen Bieber, platformda yürüdüğünde sahneye bir şey atılmamasını istediği halde oyuncaklar fırlatıldı. Bundan rahatsız olan popçu, küsüp kulise kaçtı.

A+A-

Gelişi olay olan Justin Bieber’ın konseri de olaylı oldu. Yakın zamanda reşit olan şarkıcıya izleyiciler oyuncak atınca Bieber kulise kaçtı. Konsere gelenler araçlarını ana caddeye park etti, İstanbul trafiği kilitlendi.

Kanadalı ünlü popçu Justin Bieber, “Believe” turnesi kapsamında İTÜ Stadyumu’nda konser verdi. Biletlerinin günler öncesinden satıldığı, hatta tanışmanın da dahil olduğu 2 bin 750 liralık biletlerin de tükendiği Bieber, stadyumda çığlıklar içinde beklendi.

Bieber, ebeveynlerin kulaklarına zarar veren bu sevinçle saat 21.30’da sahneye çıktı. 14 yaş altının anne-babalarıyla katılmak zorunda olduğu konserde 10 binden fazla hayranı stadyumu doldurdu.

Ünlü popçu, Believe albümünden parçaların yanı sıra eski şarkılarını da seslendirdi. Bieber konserde All Around the World, Take You, Catching Feelings, One Time, Eenie Meenie, Somebody to Love, Love Me Like You Do, She Don’t Like the Lights, Die In Your Arms, Beautiful, Out of Town Girl, Be Alright, Fall, Never Say Never, Beauty And a Beat, One Less Lonely Girl, As Long As You Love Me ve Believe şarkılarını seslendirdi.

Bieber, Baby ve Boyfriend şarkılarını bis için geri döndüğünde söyledi. İkinci şarkıdan sonra, “Benim Türkiye’ye ilk gelişim, şu ana kadar eğlendiniz mi. Daha önce konserimde olan var mı?” diyen Bieber, konuşurken çığlık atmaya devam eden seyirciye “şşşt” bile yaptı.

Türkçe “Atmayın, yoksa sahneye çıkmayacak” diye anons yapıldı. Ancak anonsun hemen arkasından sahneye çıktı. Bieber, Alara isminde bir hayranını sahneye çıkarıp şarkı söyleyip sarılınca seyirci çılgına döndü.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.