1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. JUSTİN TİMBERLAKE, RİDDLER ROLÜNÜ İSTİYOR
JUSTİN TİMBERLAKE, RİDDLER ROLÜNÜ İSTİYOR

JUSTİN TİMBERLAKE, RİDDLER ROLÜNÜ İSTİYOR

MTV Video Müzik Ödül Töreni'nden dört ödülle dönen yetenekli şarkıcı Justin Timberlake, 102.7 Radyo Fresh'te katıldığı programda, Batman'in düşmanı çizgi roman karakteri Riddler'ı beyazperdede oynaması teklif edilse, buna hazır olduğunu söyledi.

A+A-

Jim & Kim Morning Show'a katılan Timberlake, sinemada kötü adamları oynamanın kulağa eğlenceli bir teklif gibi geldiğini ama Man of Steel'in 2015 gösterime girecek olan devam filminde Robin karakterini bile harika oynayabileceğini sanmadığını dile getirdi.

"Robin'i bile oynayamam. Bir filmde süper kahraman olmak gibi bir arzum yok" diyen Timberlake, kötü adamı oynamayı her şeyden çok istediğini, Batman'i çocukluğundan beri seyrettiğini ve sosyopat Riddler karakterini hep çok sevdiğini söyledi.

 

 

 

 

 

"HAZIRIM, BENİ ARAYIN!"

"Tam bir çatlak. Öyleyse, çılgınız oynayacaksam, tam anlamıyla bir çatlağı oynamak isterim. Hazırım. The Riddler. Beni arayın!"

Ben Affleck'in yeni Batman olarak açıklanmasını da övgü cümleleriyle yorumlayan Timberlake, "Ben Affleck'in Batman olması fikri hoşuma gitti. Onun çok yetenekli bir yönetmen olduğunu düşünüyorum. Olağanüstü bir kabiliyeti var, herkesi şaşırtabilir" diye konuştu.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.