1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KABUL ETTİ!
KABUL ETTİ!

KABUL ETTİ!

Şimdi suç ortağı aranıyor;

A+A-

Girne’de ocak ve şubat aylarında meydana gelen hırsızlık olaylarının şüphelisi olarak tutuklanan ve çalıntı eşyaların bir kısmı üzerinde bulunan zanlı Serhat Yıldırım, dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı. Mahkeme, polis soruşturmasının tamamlanabilmesi için zanlı hakkında 5 gün daha tutukluluk emri verdi.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen dünkü ek tutukluluk duruşmasında polis memuru Mustafa Özmüezzin iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Mustafa Özmüezzin, zanlının “Geceleyin ev açma”, “Ev açma” ve “İkametgahtan sirkat” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Zanlıdan ve olay yerinden alınan ayak izlerinin uyuştuğunu anlatan Özmüezzin, Serhat Yıldırım’ın gönüllü ifadesinde işlenen suçları kabul ettiğini söyledi.

Mustafa Özmüezzin, zanlının verdiği gönüllü ifadesinin teyit ve tekzibinin yapıldığını belirterek, zanlının tutuklu olduğu 5 günlük sürede yapılan soruşturmada, 7 ev ve 1 dükkana daha girdiğinin tespit edildiğini anlattı.

Özmüezzin, toplamda 20 ev ve 3 dükkana girerek hırsızlık yapan zanlı Serhat Yıldırım’ın suç ortağının da arandığına dikkat çekti.

Girne’de meydana gelen faili meçhul birçok meseleyle zanlının bağlantısının olup olmadığının araştırıldığını anlatan Özmüezzin, zanlının 5 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını istedi.

Tutukluluk talebine itiraz edilmeyince Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğluları, talep edilen süreye emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.