1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KABUL GÖRDÜ
KABUL GÖRDÜ

KABUL GÖRDÜ

Bilay Çetereisi’nin 3 milyonluk soygunla ilgili verdiği birinci gönüllü ifadeden sonra ikincisine de itiraz edildi

A+A-

Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası’nın para taşıyan aracından 24 Temmuz tarihinde silah zoruyla çalınan 3 milyon TL ile ilgili yargı süreci devam ederken, Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dünkü duruşmada olayın tahkikat memuru Müfettiş Numan Örü tanık kürsüsüne çıktı. Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay huzurundaki davada sanığa ait kanıt olarak sunulan ikinci gönüllü ifadeye de itiraz edildi.

Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde meydana gelen 3 milyon TL’lik soygunda yargı süreci devam ediyor. Sanık Bilay Çetereisi’nin ifadesinin gönüllü olup olmadığına dair duruşma içinde duruşmanın kararının ardından devam eden esas duruşmalarda dün olayın tahkikat memuru Müfettiş Numan Örü tanık kürsüsüne çıktı.

Soygun ile ilgili çalışmalar hakkında mahkemeye bilgi aktaran Örü, sanığın olay günü sabah saatlerinde ormanı ateşe vermesi ile ilgili itiraflarının bulunduğu gönüllü ifadeyi mahkemeye kanıt olarak sundu. Ancak sanığın avukatı Aziz Menteş ilk gönüllü ifadeye itiraz ettiği gibi Güzelyurt polis merkezinde alınan gönüllü ifadeye de itiraz etti. Savunmanın itirazı üzerine yeniden duruşma içerisinde duruşma yapılmasına karar verildi. Mahkeme, davayı tanıkların dinlenmesi amacı ile bugüne erteledi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.