1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KABURGA VE KAFATASI KEMİĞİNİ KIRDILAR
KABURGA VE KAFATASI KEMİĞİNİ KIRDILAR

KABURGA VE KAFATASI KEMİĞİNİ KIRDILAR

Kaburga ve kafatası kemiğini kırdılar

A+A-

Lapta’da sakin Halit Akgül, eski işvereni olan Abdülkadir Özoy’u, eşiyle fotoğrafını ahlaksız şekilde düzenleyip, internette paylaştığı gerekçesiyle iki kişiyle birlikte sopalarla feci şekilde dövdü
 
Emine UYSAL

Lapta’da sakin Halit Akgül, daha önce işvereni olan Abdülkadir Özoy’u, eşiyle fotoğrafını ahlaksız şekilde düzenleyip, internette paylaştığı gerekçesiyle iki kişiden de yardım alarak, sopalarla feci şekilde dövdü.

“Vahim zarar” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı Halit Akgül, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi’nin huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına savcı İbrahim Ruso, Lapta Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Sadi Sancak’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Sancak, 18 Mart’ta saat 22.30’da Lapta’da Şehit İbrahim Nidai Caddesi’nde daha önce birlikte çalıştığı işvereni Abdülkadir Özoy’u, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta eşiyle birlikte çekilen fotoğrafını, zanlı Halit Akgül’ün başının olduğu bölümde ahlaksız bir şey yerleştirip, yayınladığını anlattı.

Sancak, bunun üzerine zanlının cadde üzerinde bulduğu Abdülkadir Özoy’u iki kişiyle birlikte ciddi şekilde darp ettiğini belirtti.

Kaburga kemiklerinde kırıklar var

Polis memuru Sadi Sancak, Abdülkadir Özoy’un kaburga kemikleri ve kafatasında kırıklar olduğunu mahkemeye aktardı.

Sancak, Özoy’un önce Girne Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Yakın Doğu Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındığını kaydetti.

Olayda kullanılan sopalar ve iki kişinin arandığına vurgu yapan Sancak, zanlının alınacak ifadeler ve aranan şahıslara müdahale edebileceğini belirtip, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı, olayı anlattı…

Mahkemede söz alan zanlı Halit Akgül, “Sabah işe gittim. Arkadaşlarım Facebook’a bakmamı istedi. Benimle ilgili iğrenç bir fotoğraf paylaşıldığını söylediler. Bunu gören arkadaşlarımdan sürekli telefonlar gelmeye başladı. Eşimle olan fotoğrafımın üzerine iğrenç şeyler, küfürler yazılıp, paylaşılmış. 5 ay önce işten ayrılmıştım. Caddede onu buldum. Kaçmaya başladı. Olay böyle oldu” dedi.

Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.