1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. "Kaç Erkekle Yattın?" Sorusu Hayatına Mal Oldu!
"Kaç Erkekle Yattın?" Sorusu Hayatına Mal Oldu!

"Kaç Erkekle Yattın?" Sorusu Hayatına Mal Oldu!

27 yaşındaki İrlandalı kadın, kocasını bıçaklayarak öldürdü.

A+A-

27 yaşındaki İrlanda'lı kadın, kendisine, "Kaç erkekle yattın?" diye hakaret eden 29 yaşındaki kocasını bıçaklayarak öldürdü.

İrlanda'da, 27 yaşındaki kadın Cathrina Cahill, kendisine "Kaç erkekler yattın?" diyen Avustralya'lı kocası 29 yaşındaki David Walsh'i bıçaklayarak öldürdü.

ÖLDÜRMEDEN ÖNCE ARKADAŞINI ARADI

İddiaya göre genç kadın, kocasına eski erkek arkadaşının çok çekici olduğunu söylemesi üzerine çift arasında tartışma çıktı. Kocası, kendisine "F... kaç erkekle yattın" diye hakaret edince, kadın, önce bir arkadaşını arayıp "Kocasının iyi bir ders almaya ihtiyacı olduğunu." söyleyip onu öldüreceğini söyledi.

POLİSE İTİRAF ETTİ

Arkadaşının telefondaki tüm çabasına rağmen ikna olmayan kadın, mutfaktan aldığı bıçak ile kocasını boynundan bıçaklayarak öldürdü. Genç kadın, cinayetten sonra eve gelen polise 'Onu ben bıçakladım." demesine rağmen ertesi gün polis merkezinde verdiği ifadede, kocasının kendisine hakaret ettiğini, bilincini kaybettiğini ve olay ile ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Genç kadın, polise verdiği ifadenin ardından tutuklandı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.