1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAÇABİLİR, CEZAEVİNDE BEKLESİN!
KAÇABİLİR, CEZAEVİNDE BEKLESİN!

KAÇABİLİR, CEZAEVİNDE BEKLESİN!

Kaçabilir, cezaevinde beklesin!

A+A-

Gazimağusa’da bir bar önünde tartıştığı arkadaşının yüzüne üç kez yumruk atıp burun kemiğini kıran Sudanlı Mohamed Abdelmoneim İsmail Ata, hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi

Sedef BOŞNAK

Gazimağusa’da James isimli bar önünde tartıştığı arkadaşının yüzüne yumruk atıp burun kemiğini kıran Sudanlı Mohamed Abdelmoneim İsmail Ata aleyhindeki soruşturma bitti.

Meseleyle ilgili tutuklanan Mohamed Abdelmoneim İsmail Ata, dün, işlediği iddia edilen “vahim zarar” suçundan ileride yargılanmak üzere, her ne şart altında olursa olsun bir ayı geçmeyen bir sürede hükümsüz tutuklu olarak Lefkoşa Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Dünkü teminat duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Serhan Bundak, meselenin tahkikatını yürüten Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adi Polis Amirliği’nde görevli Polis Memuru Şükrü Hafız’ı tanık kürsüsüne çağırdı.

Tanık polis Şükrü Hafız, zanlının, 14 Ekim 2016 tarihinde, saat 02.30’da, Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki James Bar isimli işyerinin önünde meydana gelen olayın olgularını mahkemeye aktardı.

Şükrü Hafız, zanlının, konu işyeri önündeki kaldırımda duran ve önceden husumetli olduğu Motas Alcabari’i ile sözlü olarak tartıştığı sırada, Alcabari’nin yüzüne üç kez yumruk vurmak suretiyle adı edilenin burnunu kırarak vahim bedensel zarara uğrattığını anlattı.

Zanlının önceki gün tespit edilip derdest emri gereği tutuklandığına vurgu yapan polis, tebliğ ettiği yazılı dava tebliğini kabul eden zanlıyı, davaları sonuçlanıncaya değin cezaevine göndermesini talep etti.

Kaçabilir

Yargıç, iki yıldır ülkede hiçbir yasal statüsü olmadan yaşayan zanlının itham edildiği suçun ciddiyetine vurgu yaptı ve huzurundaki şahadeti değerlendirerek, serbest kalırsa kaçabileceğini söyledi ve zanlıyı her ne şart altında olursa olsun davaları sonuçlanıncaya değin cezaevine gönderdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.