1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAÇAĞIN ÖNÜNE GEÇİLECEK
KAÇAĞIN ÖNÜNE GEÇİLECEK

KAÇAĞIN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Gazimağusa Kaymakamlığı, Su kuyularının ve su tankerlerinin kayıt altına alınması için çalışma başlattı

A+A-

 

Gazimağusa ilçesindeki kuyu sularının kendisinden izinsiz şekilde taşınıp satıldığını tespit eden Gazimağusa Kaymakamlığı, su kuyularının ve su tankerlerinin kayıt altına alınması için çalışma başlattı.  

Gazimağusa Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, tüm kuyular ile tankerlerle su satanların kayıt altına alınması için tanker sahiplerinin 8 Ağustos tarihine kadar Kaymakamlığın arşiv bölümüne müracaat etmeleri istendi. Tanker sahiplerinin müracaat sırasında beraberlerinde; hangi kuyudan su aldığını gösteren belge veya koçan sahibi ile yapılan sözleşme, Vergi Dairesi’nden onaylı su satış makbuzu, tankere ait koçan ve sigorta fotokopiisi, tankeri kullanan şoförün ehliyet fotokopisi ve kimlik fotokopisini getirmeleri istenirken, su taşınan tankerlerin suyun kalitesine göre sınıflandırılması, içilmez su (kullanma suyu) ibaresinin yazılması da istendi.

Açıklamada, tanker sahiplerinin belirtilen tarihe kadar müracaat etmemeleri halinde; izinsiz su satışı yapmaktan dolayı Polis Trafik Birimi tarafından rapor edilip su tankerlerine el konulacağı duyuruldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.