1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAÇAK GİTTİ, YASAL GELİRKEN TUTUKLANDI
KAÇAK GİTTİ, YASAL GELİRKEN TUTUKLANDI

KAÇAK GİTTİ, YASAL GELİRKEN TUTUKLANDI

Kaçak gitti, yasal gelirken tutuklandı

A+A-

Nadire BAHADİ

Lefkoşa’da Metahan Sınır Kapısı yakınlarından 1’inci Derece Askeri Yasak Bölge’yi ihlal ederek gizlice Güney Kıbrıs’a geçiş yaptıktan sonra yasal olarak Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye girmek isteyen Ibrahım Alnassan tutuklandı. 1’inci Derece Askeri Yasak Bölgeyi İhlal Etme suçlaması ile dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan Alnassan soruşturma maksatları bakımından mahkeme emri ile poliste tutuklu kalacak.
Kamera görüntüleri incelenecek

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Süleyman Özkalaycı mahkemede olay ile ilgili ifade sundu. Özkalaycı,  Suriye uyruklu zanlı Ibrahım Alnassan’ın 26 Ağustos tarihinde Lefkoşa’da bulunan Metehan Kara Giriş Kapısı yakınlarından henüz tespit edilemeyen bir yerden askeri yasak bölgeyi ihlal ederek muhaceret işlemlerini yaptırmadan gizlice Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne geçiş yaptığını açıkladı. Zanlının dün gece yarısı Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye yasal olarak giriş yapmak isterken tespit edilerek tutuklandığını kaydeden Özkalaycı, üniversite öğrencisi olan zanlı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında incelenmesi gereken kamera görüntülerinin olduğunu ifade ederek Alnassan’ın 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
2 gün tutuklu kalacak

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Murat Soytaç polisin yürüttüğü soruşturmanın henüz yeni başlatıldığını göz önünde bulundurarak zanlı Ibrahım Alnassan’ın 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.