1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAÇAK YAKALANDI!
KAÇAK YAKALANDI!

KAÇAK YAKALANDI!

TC’YE İADE EDİLECEK!

A+A-

Gaziantep’te 2007 yılında işlediği adam yaralama suçundan dolayı 2013 yılında Gaziantep Birinci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 3 yıl bir ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Metin Vural, Lefkoşa’da tespit edilerek gözaltına alındı. TC’ye iade edilmesi için mahkemeye çıkarılan Vural, TC’ye iade işlemlerinin tamamlanabilmesi maksadı ile 30 gün süreyle cezaevine gönderildi.

Abbas ELMAS

Gaziantep’te 2007 yılında işlediği adam yaralama suçundan 3 yıl bir ay 15 gün hapse mahkum edilen Metin Vural isimli kişi Lefkoşa’da tespit edilerek dün TC’ye iade işlemlerinin tamamlanabilmesi için Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Türkiye ile Suçluların İadesi Anlaşması gereğince gözaltına alınan Metin Vural, hakkında başlatılan iade işlemleri tamamlanana kadar 3 gün süreyle Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Tukay Alper, zanlı Metin Vural’ın 2007 yılında Türkiye’nin Gaziantep ilçesinde işlediği adam yaralama suçundan dolayı 1013 yılında Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığını aktardı.

Zanlının Türkiye ile Suçluların İadesi Anlaşması uyarında gözaltına alındığını kaydeden Tukay Alper, zanlı hakkındaki iade işlemlerinin tamamlanabilmesi maksadı ile 30 gün süreyle cezaevinde tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlı hakkında başlatılan iade işlemlerinin tamamlanana kadar 30 gün süreyle Merkezi Cezaevi’nde tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.