1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KAÇAK YOLCU UÇAKTAN DÜŞTÜ
KAÇAK YOLCU UÇAKTAN DÜŞTÜ

KAÇAK YOLCU UÇAKTAN DÜŞTÜ

KAÇAK YOLCU UÇAKTAN DÜŞTÜ

A+A-

Güney Afrika’dan İngiltere’ye giden British Airways uçağının iniş takımlarına saklanan bir adam, Heatrow Havalimanı yakınlarında bir iş merkezinin çatısına düşerek feci şekilde can verdi.

25-30 yaşlarında olduğu tahmin edilen talihsiz adam, Johannesburg’dan Londra’ya yaklaşık 13 bin kilometre uçtuktan sonra Londra’nın güney batısındaki Ricmond’da işlek bir caddede bulunan iş merkezinin çatısına düştü.

İniş takımlarına saklanan ve Heatrow’da ortaya çıkan bir başka adam ise 11 saatlik yolculuğun ardından hayatta kalmayı başardı. The Sun’ın haberine göre; hastanede tedavi altına alınan adamın durumu kritik…

British Airways sözcüsü, konuya ilişkin açıklamasında, “Bu çok nadir yaşanan olaya ilişkin gerçekleri ortaya çıkarmak için Metropolitan polisi ve Johannesburg’daki yetkililerle ortak çalışıyoruz” dedi. British Airways sözcüsü olayı “nadir” olarak tanımlasa da son yıllarda benzer birçok vaka yaşandı.  

2012 yılında Mozambikli 26 yaşında bir adam, Angola’dan İngiltere’ye uçağın iniş takımlarına saklanarak geldi, Londra’da uçaktan düşerek öldü.

2013’te İstanbul’dan kalkan British Airways uçağında bir adam, benzer şekilde hayatını kaybetti.

Bu yılın Nisan ayında ise 21 yaşında bir Endonezyalı, uçağın tekerlek ünitesine saklanmış ve 1 saatlik uçuştan sonra Cakarta’ya sağ salim ulaşmıştı.

Uçağın iniş takımlarına saklanan adam, 11 saatlik yolculuğun ardından Londra'nın işlek caddelerinden birinde bulunan iş merkezinin çatısına düştü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.