1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAÇARKEN KAZA DA YAPTILAR
KAÇARKEN KAZA DA YAPTILAR

KAÇARKEN KAZA DA YAPTILAR

Polis dur dedi, onlar kaçtı ve;

A+A-


Haftada bir polise gidecekler

Polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışırken kaza yapan ve tasarruflarında uyuşturucu bulunarak tutuklanan iki zanlı teminata bağlandı

Girne’de polisin dur ihtarına uymayıp yönetimlerindeki FC 988 plakalı araçla kaçmaya çalışırlarken kaza yapan ve tasarruflarında uyuşturucu bulunan Salih Ersoy ile Salih Hasgemici 3 gün tutukluluğun ardından dün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığı açıklandı.

Polis, 13 Kasım saat 18.00 sıralarında Girne’de Uğur Mumcu Caddesi üzerinde, doğu istikametinden batı istikametine doğru yönetimindeki FC 988 plakalı salon araç ile seyreden Serdar Ersoy’un polisin dur ihtarına uymayıp kaçmaya çalıştığını, bu esnada önünde bulunan sivil bir araca çarptığını söyledi. Polis, aracın durduktan sonra yapılan aramada araç içinde ve aracın durduğu kaldırımın hemen yanında toplamda 3 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Zanlı Serdar Ersoy ile araçta yolcu olarak bulunan zanlı Salih Hasgemici’yi gözaltına alındığını kaydeden polis, yapılan soruşturmada zanlıların uyuşturucu maddeyi Kasım ayı başlarında Girne’de bir şahıstan aldıklarını itiraf ettiklerini belirtti.

Üçer bin lira yatırdılar

Zanlıların mahkemeye çıkarılarak haklarında 3 gün tutuklama emri alındığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlıların teminata bağlanmalarını talep etti.

Mahkeme, zanlıların yurt dışına çıkış yasağı, haftada bir gün polis karakoluna gidip imza atmaları 3 bin TL nakit teminat yatırılması, her bir zanlı için 30’ar bin TL kefalet senedi imzalanması şartları ile tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.