1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. KAÇIRILAN PİLOTLAR İÇİN! HAVALANMADI...
KAÇIRILAN PİLOTLAR İÇİN! HAVALANMADI...

KAÇIRILAN PİLOTLAR İÇİN! HAVALANMADI...

THY'nin iki pilotunun Beyrut'ta kaçırılmasını protesto eden THY Kaptan Pilotu Baha Gümüşkaya, iki meslektaşının Beyrat'ta kaçırılmasını protesto etmek için uçaktan indi. THY uçağın yolcu alımı tamamlandıktan sonra İngilizce ve Türkçe anons yapan Kaptan Gü

A+A-

THY ’nin iki pilotunun Beyrut’ta kaçırılmasını protesto eden THY Kaptan Pilotu Baha Gümüşkaya, iki meslektaşının Beyrat’ta kaçırılmasını protesto etmek için uçaktan indi. THY uçağın yolcu alımı tamamlandıktan sonra İngilizce ve Türkçe anons yapan Kaptan Gümüşkaya, THY’nin iki pilotunun Beyrut’ta kaçırılmasını protesto ettiğini ve Beyrut seferini gerçekleştirmeyeceğini söyledi. Kaptan Gümüşkaya anonsun ardından uçaktan indi.

Anons karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen 151 yolcu, yarım saat sonra yeni pilotun gelmesiyle Beyrut’a gitti. THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca’nın kaçırılmasını protesto ederek Beyrut uçuşundan vazgeçen Gümüşkaya ise gazetecilerin sorularını “Benim size açıklama yapma yetkim yok. Teşekkür ederim” diyerek yanıtsız bıraktı. Bu arada THY Baha Gümüşkaya için idari soruşturma başlattığı ve soruşturma bitene kadar pilotun uçmasına izin verilmeyeceği öğrenildi.

Radikal

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.