1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KAÇMA KAÇTI!
KAÇMA KAÇTI!

KAÇMA KAÇTI!

Maç öncesinde şok bir gelişme yaşandı;

A+A-

Şok gelişme David kaçtı

Mormenekşe’nin Gana’lı futbolcusu David dün sabah sessiz sedasız adadan ayrıldı

Mormenekşe’nin yabancı futbolcusu David sessiz sedasız adadan ayrıldı.

Mormenekşe’nin sezon başında yaşadığı yabancı sıkıntısının ardından hafta sonu oynayacağı Bostancı Bağcıl maçı öncesinde şok bir gelişme yaşandı.

Mormenekşe’nin Gana’lı oyuncusu David Anomel Annas dün sabah kimseye haber vermeden ülkeyi terk etti.

Önceki gün Mormenekşe antrenmanına katılan ve teknik direktör Eralp Şerifoğlu ile takım hakkında sohbet de eden David’in apar topar ülkeyi terk etmesi takımda şok etkisi yaratırken David’in neden kimseye haber vermeden gittiği konusunda ise kesin bir bilgiye ulaşılamadı.

Eralp Şerifoğlu: Şoktayız

Mormenekşe Teknik direktörü Eralp Şerifoğlu yaptığı açıklamada David’in gidişinin kendilerinde büyük şok yarattığını belirterek “Daha üç gün önce maaşını almıştı. Hiçbir sorunu yoktu. Neden gittiğini anlamış değiliz” dedi.

Ne benim ne de başkanın haberi yok

Şerifoğlu David’in kimseye haber vermeden ülkeden ayrıldığını ne kendisine ne de başkana haber ermediğini belirterek “Önceden benim sorunum var deseydi biz de ona göre önlem alırdık” dedi.

Affedilir bir davranış değil

Eralp Şerifoğlu David’in Bostancı Bağcıl maçı öncesinde kendilerini yüzüstü bırakıp gittiğini belirterek “Bu affedilir bir davranış değil. Yarın öbür gün çıkar gelir de mazeretini söylerse düşünürüz. Ancak Bağcıl maçı sonrasında bunun affı olmaz” dedi.

Aileden biri gibi davranıldı

Eralp Şerifoğlu David’e Mormenekşe taraftarlarının aileden biri gibi davrandığını ve çocuğu doğacağı zaman yardım topladıklarını kaydederek “Artık bu saatten sonra ben affetsem de Mormenekşeliler affetmez. Bu yapılan köye ihanettir” dedi.

   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.