1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAÇMA UMUTLARI SUYA DÜŞTÜ
KAÇMA UMUTLARI SUYA DÜŞTÜ

KAÇMA UMUTLARI SUYA DÜŞTÜ

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar.

A+A-

Yeni Bakış Gazetesi’nde yayınlanan Evrim Kamalı’nın haberine göre;

Güney Kıbrıs’a yasa dışı yollardan geçmek için gizli ittifak yapan Bangladeş uyruklu zanlılar Shamim Reza, Ziaur Rahaman ve Jhangir Hossen Bararı tutuklanmamalarının ardından, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar.

Polis bulguları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Hüseyin Ergüleç olayla ilgili bulguları aktardı. Ergüleç, zanlılar Shamim Reza, Ziaur Rahaman’ın 12 Ağustos’ta Lefkoşa’da terminalin içerisinde Güney Kıbrıs’a gitmek için aranan bir şahsa 500 TL ve 100 Euro para verdiklerini anlattı.Ergüleç, üç zanlının, Haspolat bölgesine gidip, Güney’e geçiş yapmaya çalışırken, suçüstü yakalandıklarını kaydetti.Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, aranan şahıslar ve alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlıların ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad, zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.