1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KADER GÜNÜ
KADER GÜNÜ

KADER GÜNÜ

K-Pet Süper Lig’de 25.hafta karşılaşmalarının tümü, bugün oynanacak olan maçlarla tamamlanacak

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 25.hafta karşılaşmalarının tümü bugün oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. Yenicami’nin şampiyonluğa, Yalova’nın ise küme düşmeye yakın olduğu günde, program şu şekilde; Hamitköy – Yalova, Doğan Türk Birliği – Mormenekşe, Serdarlı – Lefke, Yeni Boğaziçi – Küçük Kaymaklı, Gençlik Gücü – Bostancı Bağcıl, Yenicami – Cihangir, Mağusa Türk Gücü – Çetinkaya takımları puan mücadelesi verecek.

Hamitköy – Yalova

Yer: Hamitköy Stadı

Hakem: Osman Özpaşa

Gençlik Gücü’nden sonra lige veda edecek olan ikinci takım konumunda bulunan Yalova adına son doksan dakika. Hamitköy deplasmanında ümitlerini son haftaya taşımak isteyen Batı temsilcisi puan mücadelesi verecek. Hamitköy takımı ise son iki haftayı galibiyetle tamamlamayı hedeflerken, önünde olan ilk engel Yalova.

Doğan Türk Birliği – Mormenekşe

Yer: Alsancak M.H.Çağlar Stadı

Hakem: Kerem Eran

Mormenekşe geçen hafta aldığı Çetinkaya galibiyeti ile önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Doğan Türk Birliği karşısında alacağı galibeyetle ligde kalmayı hedefleyen Eralp Hoca’nın talebeleri Alsancak’ta kritik doksan dakikaya çıkacak. Doğan Türk Birliği ise kalan iki haftayı ilk beş içinde tamamlama hedefi ile Mormenekşe karşısında mücadele edecek.

Serdarlı – Lefke

Yer: Serdarlı 14 Ağustos

Hakem: Serkan Durmaz

İki hafta önce kupa yarı finalinde bir araya gelen iki takım yirmi beşinci hafta karşılaşmasında Serdarlı’da buluşuyor. Ev sahibi takımda sakatlıkların çokluğu yanında cezalı oyuncunun bulunması, maçı daha da zor hale getiriyor. Lefke ise geçen hafta takıma Rahmi’nin geri dönmesi ile yedek kulubesindeki alternatif’in oluşu ile kazanıp yola devam etmek istiyor.

Yeni Boğaziçi – Küçük Kaymaklı

Yer: Y.Boğaziçi Osman E. Mehmet Stadı

Hakem: Serdar Bilgimer

Yirmi beşinci hafta karşılaşmasında Küçük Kaymaklı kazanıp, Yenicami’den gelecek olan haberi bekleyecek. Son hafta şampiyonluk maçını kendi sahasında oynamayı hedefleyen Forest için kritik bir gün olacak. Yeni Boğaziçi ise play – out oynaması yakın olsa da, Hamitköy’den gelecek olan haberi o da bekleyecek.

Gençlik Gücü – Bostancı Bağcıl

Yer: Şht. Hüseyin Ruso

Hakem: Timur Ercan Bodi

Gençlik Gücü Ruso’da Bağcıl’ı konuk edecek. Lig’den haftalar önce düşmesi kesinleşen Gençlik Gücü, lig’de play – out oynamak istemeyen Bağcıl ile zor bir karşılaşmaya daha çıkacak.

Yenicami – Cihangir

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakem: Fehim Dayı

Kartal son iki haftaya girilirken, rakibini mağlup edip turu atmak amacında. Rakibi ise son haftaların formda ismi Cihangir. Kaymaklı’nın kulağı bu maçta olacak. Cihangir karşısında işi çok da kolay olmayan Yenicami, saha avantajını iyi kullanıp seyircisi önünde turu ve şöleni yaşamak istiyor.

Mağusa Türk Gücü – Çetinkaya

Yer: Gazimağusa Canbulat

Hakem: Ecvet Kanatlı

Son iki haftayı galibiyet ile tamamlayan Mağusa Türk Gücü kendi sahasında Çetinkaya’yı konuk edecek. Hafta arası Kenneth ve Batshi’nin kadro dışı kalmasından sonra sıcak saatlerin yaşandığı Çetinkaya cephesinin, Mağusa deplasmanındaki performansı merak konusu. Mağusa Türk Gücü’nün alacağı galibiyet ligde play – off oynamaması adına son derece anlamlı olacak.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.