1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KADERİN OYUNU
KADERİN OYUNU

KADERİN OYUNU

Lefkoşa’daki oğlunu ziyaret eden .....

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK
Kuzey Kıbrıs dün öğle saatlerinde Ulukışla Kavşağında meydana gelen ölümlü trafik kazası haberi ile sarsıldı. Lefkoşa’da yaşayan oğlunu ziyarete giden Gazimağusa’ya bağlı Tuzla’da sakin 63 yaşındaki Ümit Helvacıoğlu, dönüş yolunda geçirdiği feci trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Polisten alınan bilgiye göre kaza dün saat 11.30 sıralarında Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde Ulukışla kavşağı yakınlarında meydana geldi.  Yönetimindeki GZ 869 plakalı araç ile Lefkoşa’dan Gazimağusa istikametine seyreden 63 yaşındaki Ümit Helvacıoğlu, aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çarptı ardından ise karşı şeride geçti.

Emniyet kemeri bağlı değildi…
Araç, karşı şeride geçtikten sonra bir takla atarak gidiş istikametine göre yolun sağ tarafına savrulurken, emniyet kemeri bağlı olmayan sürücü Ümit Helvacıoğlu yan camdan yola savrularak olay yerinde hayatını kaybetti.

Tuzla’nın sevilen isimlerindendi…
Aslen İzmirli olan ancak uzun yıllar önce ülkemize yerleşen 63 yaşındaki Ümit Helvacıoğlu, emekli olduktan sonra hurdacılık işi yaparak geçimini sağlıyordu. Daha önce bazı sağlık sorunları yaşayan ve bir tane de ağır ameliyat geçiren Ümit Helvacıoğlu Tuzla’da da herkes tarafından oldukça sevilen ve sayılan bir kişiydi.

Bugün defnedilecek
Eşiden ayrı olan Ümit Helvacıoğlu’nın Umut isminde bir oğlu, Özlem isminde de bir kızı vardı. Helvacıoğlu’nun ölüm haberi karşısında özellikle talihsiz kaza ile yüzleşmeden önce kendisini ziyarete gittiği oğlu adeta yıkıldı.  Ümit Helvacıoğlu’nun bugün Tuzla’da defnedilmesi beklenirken, polisin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.