1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KADIKÖY'DE TARİHİ GECE!
KADIKÖY'DE TARİHİ GECE!

KADIKÖY'DE TARİHİ GECE!

Şükrü Saraçoğlu stadında F.Bahçe UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Benfica ile oynuyor. 22.05'de başlayacak karşılaşmayı skorer.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz.

A+A-

Fenerbahçe Benfica ilk maçı bu akşam oynayacak ve ilk karşılaşma Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadyumunda oynanacak. Fenerbahçe Benfica maçı bu akşam saat 22:05'te Star TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Benfica maçı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı skorer.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz. 

Rövanşlar ise 2 Mayıs’ta oynanacak. UEFA Avrupa Ligi’nde kupanın sahibini belirleyecek final maçı ise 15 Mayıs’ta Amsterdam Arena’da yapılacak.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan bu zorlu mücadelede Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic düdük çalacak. Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Igor Radojicic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Dalibor Djurdjevic olacak.

KARTLARA DİKKAT!

Benfica maçı öncesi Fenerbahçe’de 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İkişer sarı kartı olan Volkan, Egemen, Ziegler, Mehmet Topal, Meireles ve Webo bugün de kart görmeleri halinde Portekiz’deki rövanşta forma giyemeyecek. Benfica’da ise Carlos Martins, Ola John, Rodrigo ve Melgarejo sarı kart ceza sınırındalar.

BENFICA'DE 3 EKSİK VAR

Benfica , Fenerbahçe maçına ideal 11'i ile çıkamayacak. Portekiz ekibinde as oyunculardan Luisao sakatlığı, Perez ve Almeida ise cezaları nedeni ile forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER 

FENERBAHÇE: 

Volkan Demirel Gökhan Gönül Joseph Yobo Egemen Korkmaz Reto Ziegler Mehmet Topal Raul Meireles Cristian Baroni Dirk Kuyt Pierre Webo Moussa Sow

BENFICA:

Artur Moraes Maxi Pereira Jardel Vieira Ezequiel Garay Lorenzo Melgarejo Andre Gomes Nemanja Matic Eduardo Salvio Nicolas Gaitan Ola John Oscar Cardozo

HAKEM: Milorad Mazic

SAAT: 22:05

YAYIN:STAR TV

 

Kaynak: Skorer

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.