1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KADIN EŞİTLİĞİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN KAMU SPOTU
KADIN EŞİTLİĞİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN KAMU SPOTU

KADIN EŞİTLİĞİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN KAMU SPOTU

“Bir gün değil, her gün” sloganlı kamu spotu;

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi, kadın ve erkeğin eşit bireyler olduğunu hatırlatmak için ürettiği kamu spotunu yayımladı.

YDÜ’den verilen bilgiye göre, Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi mensupları tarafından Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle üretilen “Bir gün değil, her gün” sloganlı kamu spotu, yerel TV’lerde, sosyal medyada ve www.neu.edu.tr sitesinde kullanılmaya başlandı..

Kadın olgusunun çağa yakışır demokratik kültürden nasibini alamadığı ifade edilen açıklamada, kamu spotunun “Kadın ve erkeğin toplumlar için eşit bireyler olduğunun hatırlanması ve bu anlamda kadına, yaşantının her alanında saygı gösterilmesi gerektiğinden yola çıkılarak” hazırlandığı kaydedildi.

Evde kadın ciddi mesai yaparken erkeğin bunu görmezden geldiği bir aile yapısının işlendiği çalışmanın yönetmenliğini Tamer Garip yaptı, senaryosu  Tamer Garip, Gökçe K-Şekeroğlu, Serdar Saygı ve Emre Karahasan’a ait olan çalışmada, Görüntü Yönetmenliğinde Serdar Saygı, Montaj’da ise Serdar Saygı görev aldı. Karakterleri ise Zehra Sorun ve Mehmet Çağal canlandırdı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.