1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. KADIN HAKİM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!
KADIN HAKİM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

KADIN HAKİM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

Antalya Finike Adliyesinde görevli asliye hukuk hakimi Fatma Kuşçuoğlu evinde göğsünden bıçaklanmış halde ölü bulundu.

A+A-

Yeni Mahalle Özdemirler Melda Apartmanı'nda anne ve babasıyla yaşayan Fatma Kuşçuoğlu (37) evinde vücudunun değişik yerlerinden bıçaklanmış halde bulundu.

Anne ve babasının durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirilmesinden sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kuşçuoğlu’nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Savcılık ve polis incelemesinin ardından Kuşçuoğlu’nun cenazesi Finike Devlet Hastanesine kaldırıldı.

2012 yılında Aydın ili Kuyucak Adliyesinde görevliyken, Kuyucak Adliyesinin kapatılması nedeniyle Finike Adliyesine atanan Kuşçuoğlu’nun yaklaşık bir yıldır ilçede görev yaptığı öğrenildi.

Kuşçuoğlu’nun cenazesinin kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi. 

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Elmalı ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, evinde ölü bulunan asliye hukuk hakimi Fatma Kuşçuoğlu'nun uzun süredir psikolojik rahatsızlık geçirdiğini, bu nedenle intihar etmiş olabileceğini düşündüklerini söyledi. 

Doğan, Fatma Kuşçuoğlu'nun bugün saat 08.00 sıralarında evde göğsünden aldığı bir bıçak darbesiyle ölü halde bulunduğunu belirtti. 

Şu anda cinayet şüphesi oluşturabilecek hiçbir bulgunun olmadığına işaret eden Doğan, "Kendisi uzun süredir psikolojik rahatsızlık geçiriyordu. Bu nedenle büyük bir olasılıkla intihar etmiş olabileceğini düşünüyoruz. Annesi ve babası da aynı şeyleri söylüyor. İntihardan başka şüphemiz yok" dedi. 

Doğan, Kuşçuoğlu'nun vücudunun göğüs bölgesinde 12 santimetrelik tek bıçak darbesiyle hayatını kaybettiğini bildirdi. 

ADALET.ORG'DAKİ NOTU DİKKATİ ÇEKTİ

Finike Adliyesi'nde görevli asliye hukuk mahkemesi hakimi Fatma Kuşçuoğlu'nun, sadece hukuk fakültesi mezunlarının üye olabildiği www.adalet.org adlı internet sitesine yazdığı bir not dikkati çekti. Kuşçuoğlu'nun notunda, "Bu toplumun hep bir mazlumu ve hep bir galibi mi olacaktır. Bu sorunun artık ülkemizde sık sorulur hale gelmesi gerekir. Senin için, benim, bizim için" ifadeleri dikkati çekti. Bekar olan Fatma Kuşçuoğlu'nun cenazesi yarın Ankara'da toprağa verilecek.

Fatma Kuşçuoğlu'nun cenazesinin otopsinin ardından Ankara'ya gönderileceği öğrenildi.

 

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.