1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KADIN KADINA AŞK MAHKEMELİK OLDU
KADIN KADINA AŞK MAHKEMELİK OLDU

KADIN KADINA AŞK MAHKEMELİK OLDU

Girne’de kadın kadına yaşanan aşk ilişkisinin sonu mahkemede bitti.

A+A-

Suna ERDEN

Girne’de kadın kadına yaşanan aşk ilişkisinin sonu mahkemede bitti. Kendisini terk eden sevgilisini görüntülerini sosyal medyada yaymakla tehdit eden Hatice K. tutuklandı

Girne’de kadın kadına yaşanan aşk ilişkisinin sonu mahkemede bitti. İddialara göre, Doğanköy’de yaşayan 45 yaşındaki evli S.F isimli kadınla 2 yıl süre ile ilişki yaşayan Hatice K, terk edilince deliye döndü.

Hatice K, kendisine 30 bin TL borcu olan S.F’yi parayı vermemesi üzerine eşine giderek aralarındaki ilişkiyi anlattı. Zanlı Hatice K, S.F’nin eşinden de 30 bin TL para istedi ve bu parayı ilişkileri sırasında karısına verdiğini öne sürdü. Zanlı,30 bin TL’nin ödenmemesi halinde S.F ile 4 dakikalık cinsel içerikli görüntülerinin olduğunu, bunu sosyal medyada yayacağını söyleyerek karı kocayı tehdit etti. Tehdit edilen S.F ile eşi önceki gün Girne Adli Şube’ye giderek şikâyetçi oldu.

GÖRÜNTÜLER İNCELENECEK

İddialar üzerine zanlı Hatice K, Özel Hayatın Gizliliği Yasası’na aykırı harekette bulunduğu gerekçesi ile gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldı. Zanlı soruşturma aşamasında tutuklu kalması talebi ile dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Ekim 2015-Şubat 2016 tarihleri arasında zanlı Hatice K’nın Doğanköy’de sakin S.F’yi yaşadıkları ilişkiyi kayda aldığı ve 4 dakikalık görüntüyü kendine olan 30 Bin TL’lik borcunu ödemediği takdirde sosyal medyada paylaşacağı yönünde tehdit ettiği iddiası ile şikâyet üzerine tutuklandığını söyledi.

Zanlının, Özel Hayatın Gizliliği Yasası’na aykırı harekette bulunduğu gerekçesi ile soruşturmanın devam ettiğini ifade eden polis, zanlıya ait bilgisayar ve cep telefonu görüntülerinin incelenme altına alındığını kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme zanlı hakkındaki iddiaların araştırılması, var olduğu öne sürülen görüntülerin incelenmesi için polise süre vererek zanlının 2 gün süre ile gözetim altında kalmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.