1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KADIN MI YOKSA EFSANE Mİ?
KADIN MI YOKSA EFSANE Mİ?

KADIN MI YOKSA EFSANE Mİ?

Kolombiya'da 3 ayrı güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde bir kadının aniden kaybolması akıllara yeniden hayalet efsanelerini getirdi.

A+A-

Güney Amerika ülkesi Kolombiya'nın başkenti Bogota'da bir sokaktaki 3 ayrı güvenlik kamerasına yansıyan ilginç görüntülerde bir kadının yürüdüğü kaldırımda bir anda ortadan kaybolduğu görülüyor.

Üstünde uzun siyah bir etek ile beyaz bir bluz olan kadının bir anda ortadan kaybolduğu görüntülerin gerçek olup olmadığı ise kentte büyük bir tartışma konusu haline geldi. Hayalet efsanelerinin şimdiden kulaktan kulağa dolaşmasıyla bölge halkının iddialardan rahatsız olmaya başladığı kaydedilirken, 3 ayrı güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin resmi makamlarca da araştırılmaya başlandığı belirtildi.

Kolombiya'daki bu 'hayalet kadın' görüntüleri, akıllara tüm Dünya'da uzun yıllardır kulaktan kulağa dolaşan 'White Lady' (Beyaz Kadın) efsanesini getirdi. Daha çok kırsal alanlarda gece vakti göründüğü iddia edilen ve bir tip kadın hayalet olduğu söylenen 'White Lady' nin, birçok farklı ülkede göründüğüne dair de raporlar bulunuyor. Amerika, Rusya, Portekiz, Brezilya, Norveç, Malta gibi birçok ülkede hakkında türlü efsanelerin olduğu 'White Lady', aynı zamanda Dünya mitolojisinde geniş bir yer ediniyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.