1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KADIN OLDUĞUNA KİMSE İNANMIYOR
KADIN OLDUĞUNA KİMSE İNANMIYOR

KADIN OLDUĞUNA KİMSE İNANMIYOR

KADIN OLDUĞUNA KİMSE İNANMIYOR

A+A-

Telefonla aradığı müşteri hizmetleri yetkilisini, kendisinin kadın olduğuna inandıramayan Norma Clarke adındaki İngiliz, televizyon paketi aboneliğini iptal edemiyor. Sorun ise kadının ses tonu.

Satın aldığı hizmetin aboneliğini iptal etmek isteyen pek çok tüketici, kimi zaman bürokratik engellerle karşılaşıyor ya da başka bazı zorluklar yaşıyor. Ancak 56 yaşındaki İngiliz kadın Norma Clarke'in başına gelen, muhtemelen ilk defa duyuluyor.

İngiltere'nin Manchester şehrinin Eccles kasabasında yaşayan Clarke, Sky televizyonu aboneliğini iptal ettirmek istediğinde, telefonun diğer ucunda bulunan müşteri hizmetleri yetkilisini, kendisinin kadın olduğuna ikna edemedi ve bu 

 

yüzden aboneliğini de iptal ettiremedi. Nedeni ise, kadının, ses tellerindeki kalıcı bir sorunun, sesinin bir erkek sesi kadar kalın çıkmasına yol açması.

 

Ses tonundan dolayı günlük yaşamında asla sıkıntı duymadığını ve buna alıştığını anlatan 4 çocuk annesi kadın, kızlarının bile bunu bir eğlence haline getirdiğini ve zaman zaman kendisiyle dalga geçtiklerini anlatıyor.

Başvurduğu doktorların, sorunun kalıcı olduğunu ve tedavisinin bulunmadığını belirttiklerini söyleyen Clarke, aslında bu durumunun, kendisini 'biraz farklı' kıldığını belirten erkek arkadaşlarıyla ilişkilerinde bir avantaj olarak bile belirdiğinden bahsediyor.

DHA

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.