1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kadın yolcu, maskesini çıkarınca ortalık karıştı! Metroyu durdurmak zorunda kaldılar
Kadın yolcu, maskesini çıkarınca ortalık karıştı! Metroyu durdurmak zorunda kaldılar

Kadın yolcu, maskesini çıkarınca ortalık karıştı! Metroyu durdurmak zorunda kaldılar

Başkent'te metroya bindikten sonra maskesini çıkardığı iddia edilen kadına, diğer yolcular tepki gösterdi.

A+A-

Başkent'te metroya bindikten sonra maskesini çıkardığı iddia edilen kadına, diğer yolcular tepki gösterdi. Yolcular ile maskesini çıkaran kadın arasındaki gerginlik kameralara yansıdı.

Türkiye'de koronavirüsle mücadele kapsamında maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu Ankara'da, bir metroda yolcular arasında maske tartışması yaşandı. Metroya bindikten sonra maskesini çıkardığı iddia edilen kişiye, diğer yolcular tepki gösterdi. Yolcular ile maskesini çıkaran kadın arasında gerginlik kameralara yansıdı.

UYARI, GERGİNLİK YARATTI

Olay, saat 18.30 sıralarında AnkaraMetrosu'nda meydana geldi. İdiaya göre; maskesi takılı bir şekilde metroya binen kimliği belirsiz bir kadın, yerine oturduktan sonra maskesini çıkardı. Metrodaki diğer yolcuların maskesini takması konusunda uyarı yapması üzerine vagon içerisinde gerginlik yaşandı.

METRODAN ÇIKARILDI

Yaşanan tartışma nedeniyle vatman, metroyu Hastane İstasyonunda durdurarak, metro güvenliğine haber verdi. İstasyonda bir süre daha devam eden karşılıklı sözlü atışmaların ardından, maskesini çıkardığı öne sürülen kadın, güvenlik görevlilerince metro dışına alındı. Metrodaki tartışma anları, yolcular tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, kadın gözlerden kayboldu.

1-20200702104024.jpg

Kaynak: İHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.