1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KADININ PASAPORTU ARANIYOR
KADININ PASAPORTU ARANIYOR

KADININ PASAPORTU ARANIYOR

Tecavüz anını cep telefonuna kaydettiği ve müştekiye şantaj yapacağı iddia edilen zanlının tutukluluk süresi uzatıldı

A+A-

Girne’de eski kız arkadaşına tecavüz ettiği iddiasıyla 2 günden beridir poliste tutuklu olan 43 yaşındaki zanlı L.K. dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, polis soruşturması yapılabilmesi için zanlı hakkında 3 gün daha tutukluluk emri verdi. Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen tutukluluk duruşmasında polis çavuşu Üzeyir Koçer, iddia makamının tanığı olarak dinlendi.


Üzeyir Koçer, zanlının “Cinsel tecavüz”, “Şiddet tehdidi”, “Ciddi darp” ve “Sirkat” suçlarından methaldar olduğunu söyledi. Koçer, polise gelip tecavüze uğradığını iddia eden kadının doktor kontrolünden geçirildiğini ifade etti. Koçer, aynı gün zanlının yolda yürürken tespit edildiğini belirterek, karakola götürülmek istenen zanlının tecavüzü kaydettiği iddia edilen telefonu yere atarak kırdığını anlattı.
Koçer, zanlı tarafından el konulduğu iddia edilen müştekiye ait Gürcistan pasaportunun ise henüz bulunamadığını kaydetti.
Zanlının, ‘tecavüz olayını birine söylemesi durumunda telefona kaydettiği görüntüleri internette yayınlayacağı tehdidiyle’ müştekinin pasaportunun alındığının iddia edildiğini dile getiren Koçer, meseleyle ilgili aranan emareler ve alınması gereken ifadeler olduğuna dikkat çekti. Koçer, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını istedi.
Zanlı avukatı soruşturma maksatlı tutukluluk talebine itiraz etmeyince Yargıç Gökan Asafoğulları, talep edilen süreye emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.