1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KADİR FELEK KONUŞMUYOR
KADİR FELEK KONUŞMUYOR

KADİR FELEK KONUŞMUYOR

Kadir Felek konuşmuyor

A+A-

Lapta’daki ormanlık alana sakladığı 1 kilo 700 gram bonzaiyi alırken suçüstü yakalanan zanlı, polise ifade vermeyi reddediyor

Kuzey Kıbrıs’ta son aylarda yapılan uyuşturucu operasyonlarında ele geçirilen en yüklü miktar olarak kayıtlara geçen 1 kilo 700 gram bonzai tasarrufundan tutuklanan Kader Felek hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor.

Lapta’daki ormanlık alanı kendisine depo yapan ve sakladığı uyuşturucuları alırken narkotik ekipleri tarafından suçüstü yakalanan Kader Felek, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Polise ifade vermeyi kabul etmeyen zanlı, ormanlık alana attığı cep telefonunun yerini polise gösterdi.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis mahkemeye aktardığı şahadetinde, Kader Felek’in 1 Nisan tarihinde Lapta’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 700 gram bonzai ile suçüstü yakalandığını anlattı.

Numaralardan suç ortaklarına ulaşılacak…
Polis, alınan 3 günlük tutukluluk süresinde, Felek’in polisten saklamak için ormanlık alana attığı cep telefonun dün zanlının gösterimi ile bulunduğunu söyledi. Polis, zanlının polise hiçbir şekilde ifade vermediğini, 10 kişinin sorgulandığını kaydetti. Bulunan telefonun içerisindeki yazışmalar ve numaraların incelenmeye alındığını belirten polis, çıkacak olan numaraların zanlının suç ortaklarına ulaşmak için ipucu olabileceğini ifade etti.

8 gün daha tutuklu kalacak…
Polis, bulunan uyuşturucu miktarının oldukça yüksek bir miktar olduğunu ifade ederek, söz konusu 1 kilo 700 gram bonzainin kimden alındığını, suç ortaklarının ve kimlere satılacağı yönünde Narkotik Şube’nin geniş çaplı soruşturma başlattığını kaydetti. Polis, bulunan uyuşturucunun Devlet Laboratuvarına, satışa hazır paketlerin ve naylon poşetlerin incelenmek üzere parmak izlerine gönderildiğini söyledi.

Zanlının serbest bırakılması durumunda, aranan kişilere müdahale edebileceğini ifade eden polis, Kader Felek’in 8 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.
Yargıç Gökhan Asafoğulları, uyuşturucunun miktarına dikkati çekerek soruşturmanın selameti açısından Kader Felek’in 8 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.