1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KADİR FURKAN’IN BURNUNU KIRDILAR
KADİR FURKAN’IN BURNUNU KIRDILAR

KADİR FURKAN’IN BURNUNU KIRDILAR

Kadir Furkan’ın burnunu kırdılar

A+A-

Lefkoşa’da bir üniversitede öğrenim gören Uğurcan Kurt ve Murat Mutlu Özyurt, üç kişiyi ciddi şekilde darp ettikleri ve bu üç kişiden birini vahim zarara uğrattıkları gerekçesiyle mahkemeye çıkarıldı
 
Emine UYSAL

Lefkoşa’da bir üniversitede öğrenim gören Uğurcan Kurt ve Murat Mutlu Özyurt, doğu kökenli üç kişiyi ciddi şekilde darp, birini ise vahim zarara uğrattığı gerekçesiyle mahkemeye çıkarıldı.

“Vahim zarar” , “Ciddi darp” suçlamasıyla gözaltına alınan iki zanlı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne huzuruna getirildi.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu’nun huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Savcı Yardımcısı İbrahim Ruso, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Vasıf Çağrıbey’i tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Çağrıbey, TC uyruklu zanlılar Uğurcan Kurt ve Murat Mutlu Özyurt’un, 17 Nisan’da saat 16.00’da bir üniversite kampusu içerisindeki otobüs durağında, Kadir Furkan, Ayşe Eriş ve İsrafil İpek’i ciddi şekilde darp ettiklerini belirtti.

Polis memuru Vasıf Çağrıbey, zanlıların, Kadir Furkan’ın burnunu kırıp, hakiki bedensel incinmesine neden olduğunu kaydetti.

Zanlıların konu suçu kabul etmediklerini belirten Çağrıbey, “Vahim zarar” suçunun 7 yıla kadar hapis cezası öngördüğüne vurgu yapıp, zanlıların mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlıların yurtdışı çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması karşılığında tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.