1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KAFALARI KARIŞTIRAN 3 AÇIKLAMA
KAFALARI KARIŞTIRAN 3 AÇIKLAMA

KAFALARI KARIŞTIRAN 3 AÇIKLAMA

CAS yürütmeyi durdurdu mu?

A+A-

F.Bahçe ve Beşiktaş’ın kura çekimlerine katılabileceğinin resmen açıklanmasının ardından, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) iki kulübümüzün itirazı sonrası UEFA’nın cezaları hakkında “Yürütmeyi durdurma kararı mı alındı mı alınmadı mı?” tartışması yaşanıyor.

F.Bahçe’den yapılan resmi açıklamada “UEFA Tahkim Kurulu’nun kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur” denildi.

Beşiktaş’tan yapılan resmi açıklamada “CAS itirazımızı yerinde bulmuş ve Tahkim Kurulu’nun aldığı kararın yürütmesini durdurmuştur” ifadesi kullanıldı.

CAS’tan yapılan resmi açıklamada ise “Temyize giden taraflar ve UEFA arasında anlaşmaya varılması üzerine, F.Bahçe ve Beşiktaş, itiraz hükümleri yürürlükte kalmak kaydıyla, CAS’ın her konuda varacağı nihai kararını bildirene kadar herhangi bir dayatmaya maruz kalmayacak. Bu, F.Bahçe ve Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin ön eleme maçlarının kurasına katılabilecekleri anlamına geliyor. Bu esnada tahkim prosedürleri, taraflarca anlaşılan hızlandırılmış takvimde izlenmeye devam edecek. F.Bahçe hakkındaki son karar 28 Ağustos’tan, Beşiktaş hakkındaki son karar 30 Ağustos’tan önce verilmiş olacak” denildi.

VATAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.