1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "Kafana sıkacağım, dışarı çık Orhan Baba"
"Kafana sıkacağım, dışarı çık Orhan Baba"

"Kafana sıkacağım, dışarı çık Orhan Baba"

"Kafana sıkacağım, dışarı çık Orhan Baba"

A+A-

Orhan Gencebay evinin önünde bağırıp kendisini ölümle tehdit eden iki gençten şikayetçi olmadı. Gencebay gençleri affedince dava düştü.

Orhan Gencebay İstanbul Baltalimanı'ndaki Boğaz manzaralı evi önünde 2 genç tarafından tehdit edildi. Olaya müdahil olan Orhan Gencebay'ın apartman görevlisi ve oğlu dayak yedi. 31 Ocak 2015'te yaşanan olayda 21 yaşındaki Uğur F., ve 22 yaşındaki Naci H. ses sanatçısı olmak istediklerini söylemek üzere Gencebay'ın evinin önüne geldi ve "Kafana sıkacağım. Dışarı çık Orhan Baba" diye bağırmaya başladı. Evin önündeki sesler üzerine dışarı çıkan apartman görevlisi iki genci uyardı ve gitmelerini söyledi. Fakat Uğur F. ve Naci H. apartman görevlisini darp etmeye başladı. Durumu gören görevlinin oğlu da kavgaya dahil oldu ve o da iki gencin saldırısına uğradı. Olay yerine polislerin gelmesi üzerine iki genç en yakındaki polis merkezine götürüldü. Apartman görevlisi ve oğlu, iki gençten şikâyetçi oldu ve olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. İfadelerine başvurulan iki genç, Orhan Gencebay'ın evinin önü olduğunu bilmediklerini, yüksek sesle konuştuklarını, kimseyi ölümle tehdit etmediklerini öne sürdü.

Apartman görevlisi ve oğlunun da ifadelerine başvuran savcılık, diğer tanıkların da ifadeleri üzerine "kasten yaralama" iddiasıyla dava açtı. İki gencin 3 'er yıla kadar hapsi istendi. Uğur F. ve Naci H.'nin Orhan Gencebay'a yönelik "Tehdit" iddiası ise ünlü sanatçı gençlerden şikayetçi olmadığını belirttiği için takipsizlikle sonuçlandırıldı.  

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.