1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAHRAMANA SON GÖREV
KAHRAMANA SON GÖREV

KAHRAMANA SON GÖREV

Kahramana Son Görev

A+A-

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Barış Harekatı gazilerinden Nejdet Şahin, Gazimağusa’da düzenlenen askeri ve dini törenin ardından toprağa verildi.Hüseyin ÇİÇEK
Kıbrıs Barış Harekatı gazilerinden olan 62 yaşındaki  Nejdet Şahin yakalandığı amansız hastalığa daha fazla direnemeyerek dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Aslen Nevşehirli olan ve 1974 Barış Harekatına katıldıktan sonra Kuzey Kıbrıs’a yerleşen Nejdet Şahin geride gözü yaşlı bir eş ile biri kız biri oğlan olmak üzere iki evlat bıraktı.

Son yolculuğuna uğurlanırken Askeri tören düzenlenen Nejdet Şahin, Gazimağusa Fazıl Polat Paşa Camisi’nde dün ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip Gazimağusa Belediye Kabrtistanlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şahin’in cenazesine Gaziler derneği, Mücahitler derneği ve bir çok arkadaşı da katıldı.Lefkoşa’nın tanınmış tatlıcılarından, Seç Dondurma ve Baklava isimli iş yerinin sahibi İbrahim Koyuncu, 74 yaşında hayatını kaybetti.

esinin_yanina_defnedildi_h34864.jpg

 

Melin DOBRAN
Aslen Gaziantepli olan ve Lefkoşa’da yaşayan 74 yaşındaki İbrahim Koyuncu, önceki gün hayatını kaybetti. Koyuncu, ülkemizin tanınmış avukatlarından ve Lefkoşa Türk Belediyesi’nin UBP’li meclis üyesi olan Sonuç Koyuncu’nun babasıydı. Yakınları, 6 evlat sahibi olan Koyuncu’nun, bir süreden beridir astım rahatsızlığı bulunduğunu söyledi. Elde edilen bilgilere göre Koyuncu, Küçük Kaymaklı bölgesindeki Seç Dondurma ve Baklava isimli iş yerinin sahibiydi. Koyuncu’nun cenazesi, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’nda eşinin yanına defnedildi.

dialog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.