1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KAİNAT GÜZELİ
KAİNAT GÜZELİ

KAİNAT GÜZELİ

Yıllardır flamenko dansçısıyım..

A+A-

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 2013 Kâinat Güzellik Yarışması'nı Venezüellalı 25 yaşındaki flamenko dansçısı Gabriela Isler kazandı. 2013 Kâinat Güzeli seçilen Isler'i Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Twitter mesajıyla tebrik ederek bunun ülkesi için bir "zafer" olduğunu belirtti.

Isler'e tacını 2012'nin Kâinat Güzeli ABD'li Olivia Culpo taktı. Yarışmada ikinciliğe İspanyol aday Patricia Yurena Rodriguez layık görülürken, üçüncü Ekvador'dan Constanza Baez oldu. Amerikalı rock yıldızı Steven Tyler, Rus süpermodel Anne Vyalitsyna, Amerikan model ve oyuncu Carol Alt gibi isimlerin yer aldığı seçici kurul, Isler'i 86 yarışmacı arasından birinci seçti. Kâinat Güzeli'nin değerli taşlarla süslenmiş bir milyon dolar değerindeki kostümleri Moskova'da özel güvenlik ekipleri tarafından sürekli gözetim altında tutuldu.

Sonuç açıklandıktan sonra gözyaşlarına hakim olamayan Isler, "Şu anda bir TV kanalında spikerlik yapıyorum. Yıllardır flamenko dansçısıyım. Tacı takarak bir hayali gerçekleştirdim. bir hayalim daha var. o da anne olmak" dedi. 7'nci kez Kâinat Güzeli çıkaran Venezüella'nın güzellik kraliçesi yetiştirme kampları dünya medyasının büyük ilgisini çekmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.