1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KALAŞNİKOFLAR, BUZDOLABININ ARKASINDA ÇIKTI
KALAŞNİKOFLAR, BUZDOLABININ ARKASINDA ÇIKTI

KALAŞNİKOFLAR, BUZDOLABININ ARKASINDA ÇIKTI

Kalaşnikoflar, buzdolabının arkasında çıktı

A+A-

 

Savoy Otel’e düzenlenen silahlı saldırıda kullanılan iki adet kalaşnikof, tutuklu zanlılardan Mehmet Öksüz ve Mehmet Cihan Karagöz’ün kirasındaki apartman dairesinde bulundu. Silahların yanı sıra üç adet şarjör ve toplam 121 adet canlı mermi de ele geçirildi

Girne’de faaliyet gösteren Savoy Otel’e otomatik silahla düzenlenen silahlı saldırı olayı ile ilgili kayıp silahlar, önceki gün Girne’de tutuklu bulunan zanlılardan Mehmet Öksüz ve Mehmet Cihan Karagöz’ün kirasında bulunan Orhan Eli Sokak üzerindeki bir apartman dairesinde bulundu.

Kıyafete sarılı ve siyah poşet içerisinde buzdolabının arkasına saklanılan Kalaşnikof silahlar bulunarak emare olarak alındı.

Silahların yanı sıra 3 adet şarjör ve toplam 121 adet canlı mermi bulunurken, bulunan silahların olayda kullanılan silahlar olduğu belirtildi.

Öte yandan silah ve mermilerin yanı sıra Ağabugün kardeşlere ait NC 020 plakalı Range Rover aracın üzerinde barut incelemesinin devam ettiği belirtildi. Bulunan silah ve mermiler Girne Polis Müdürlüğü’nde basına sergilendi.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.