1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KALAVAÇ, YENİCEKÖY VE ÇUKUROVA ZİYARETİ
KALAVAÇ, YENİCEKÖY VE ÇUKUROVA ZİYARETİ

KALAVAÇ, YENİCEKÖY VE ÇUKUROVA ZİYARETİ

BKP’den yapılan açıklamaya göre, ziyarette halkla sohbet ederek sorunları dinleyen ittifak ile

A+A-

 

TDP, BKP, BARAKA İTTİFAKI VE BKP DEĞİRMENLİK BELEDİYESİ  MECLİS ÜYESİ ADAYLARI; KALAVAÇ, YENİCEKÖY VE ÇUKUROVA'YI ZİYARET ETTİ

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), Baraka İttifakı ile BKP Değirmenlik Belediyesi belediye meclis üyesi adayları Kalavaç, Yeniceköy ve Çukurova köylerini ziyaret etti.

BKP’den yapılan açıklamaya göre, ziyarette halkla sohbet ederek sorunları dinleyen ittifak ile BKP Değirmenlik Belediyesi meclis üyesi adayları bildiri dağıttı.

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, TDP- BKP- Baraka İttifakı’nın, yerel yönetimlerle ülkenin içinde bulunduğu olumsuz koşullara alternatif çözümler üretecek politikaları hayata geçirmek için yola çıktığını belirterek, ittifakın yerel seçimlerde alacağı desteğin hem yerel politikalar hem de hükümetin izlediği dış politika açısından önemli olacağını kaydetti.

Yaşanan kuraklık nedeniyle bölge halkının sıkıntılı bir dönem geçirdiğini söyleyen İzcan,  hükümetin, seçim sürecine girilmesiyle üretici ve hayvancıyı gözden çıkardığını iddia etti. 

İzcan, “Ürettiğini satamayan insanımız, kuraklık sonucu iyice çıkmaza girmiştir, kazandığı; borçlarının faizini dahi karşılamamaktadır. Üreticimiz, hayvancımız büyük mağduriyet yaşamaktadır” diyerek, hükümetin; borç faizlerini silmesi, üreticiyi teşvik etmesi ve emekçiyi koruması gerektiği görüşünü dile getirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.