1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KALBİNDEN VURULMUŞ ŞEKİLDE MEYDANDA ÖLÜ BULUNDU!
KALBİNDEN VURULMUŞ ŞEKİLDE MEYDANDA ÖLÜ BULUNDU!

KALBİNDEN VURULMUŞ ŞEKİLDE MEYDANDA ÖLÜ BULUNDU!

Gazimağusa'da yaşadıkları olay karşısında şok geçirdiler...

A+A-

 

Gazimağusa'ya bağlı İncirli köyünde bir kişi hava tüfeğiyle 15 yaşındaki Demet Kızılokgil'in gözü gibi baktığı 'Forts' isimli köpeğini vurarak öldürdü.

Köpeğini kalbinden vurulmuş şekilde meydanda ölü olarak bulan Demet Kızılokgil, polisi arayarak suçlu veya suçluların yakalanması için şikayette bulundu. Bölgeye gelen polis ekipleri soruşturma başlatırken, köyde ikamet eden E.Ö isimli bir kişiyi de gözaltına aldı.

''Bunu Yapan İnsan Olamaz!''

Kızılokgil ailesi, 'Forts'' un ölümüyle adete yıkıldı. Köpeklerin öldürülmesine büyük tepki gösteren Demet Kızılokgil, köpeklerin uysal bir hayvan olduğunu, yaşadıkları olay karşısında şok geçirdiklerini söyledi ve ''Bunu yapan insan değildir. Bir hayvanı öldüren insanı da öldürür. Kimseye zararı olmayan köpekten ne istediler. Cezası neyse verilsin.'' dedi.

''Kabul Edilemez''

Sevimli Dostlar Derneği Başkanı Oya Demirsöz ise bu gibi acı olayların yaşanmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve ''Bu çağda, bu vicdansızlıktır. Kabul edilemez, suçlu kimse ağır bir cezayla cezalandırılsın'' dedi.

Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.