1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KALDIRIMDA ‘GECEKONDU’ TUVALET
KALDIRIMDA ‘GECEKONDU’ TUVALET

KALDIRIMDA ‘GECEKONDU’ TUVALET

Kaldırımda ‘Gecekondu’ tuvalet

A+A-

Dünyanın hiçbir ülkesinde benzerine rastlanmasına imkân ve ihtimal olmayan görüntüler KKTC’de artık normal hale geldi. K.Kaymaklı Bölgesinde Üner Ulutuğ sokakta bir binanın inşaatını yapmakta olan işçiler için kaldırım üzerine inşa edilen tuvalet görenleri hayrete düşürüyor.

İnşaatta çalışırken tuvalet ihtiyacını gidermek için kaldırım üzerine inşa edilen tuvalete Lefkoşa Türk Belediyesi dâhil hiçbir yetkili kurumun müdahale etmemesi de dikkat çekti.

İnşaat tahtalarından derme çatma olarak kaldırım üzerine inşa edilen ‘Gecekondu cinsi’ tuvalet gündüz saatlerinde işçilerin tuvalet ihtiyacını giderme aracı olarak kullanılırken insan sağlığını da ciddi şekilde risk altına sokuyor.

Bölgede sakin bir vatandaş yaptığı açıklamada, yani bu kadarına pes dememek elde değil. Bölgede ikamet eden bizlerin sağlığını bıraktık. Ama kaldırım üzerine inşa edilen bu derme çatma tuvalet hem sağlık hemde görüntü açısından da son derece sakıncalı. Kadınlarımız kızlarımız bu yolu kullanıyor. Bu tuvaletin önünden geçerken her tarafı açık olan ve içerisi görünen bu gecekondu tipi tuvaleti görüp müdahale edecek bir makam yokmu? Bu kadarı da olmaz dedi.

Detay

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.