1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KALDIRIMDA TECAVÜZ ŞOKU!
KALDIRIMDA TECAVÜZ ŞOKU!

KALDIRIMDA TECAVÜZ ŞOKU!

Arabasıyla yanaştı ve saldırdı!

A+A-

KALDIRIMDA TECAVÜZ!

Mağusa’da “Aşıklar yolu” olarak bilinen Erdoğan Acar Caddesi’nde kaldırım üzerinde yürüyen Ukraynalı K.Y isimli kıza saldıran ve cinsel tecavüzde bulunan zanlı Abdullah Yasin Can, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Cinsel tecavüz”, “Darp” ve “Kasti hasar” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Can, 7 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

 

Arabasıyla yanaştı ve saldırdı

Meselenin tahkikat memuru Hasan Derman, zanlı Abdullah Yasin Can’ın, 25 Ekim’de arabasıyla Erdoğan Acar Caddesi’nde kaldırım üzerinde yürüyen, adının baş harfleri K.Y olan Ukrayna uyruklu kızın yanında durduğunu ve kıza saldırarak kaldırımın üzerine yatırdığını belirtti. Zanlı Can’ın akabinde K.Y’nin giymekte olduğu çorap ile iç çamaşırını yırtarak zanlının cinsel tecavüz suçu işlediğini ve kızın omzu ile sırtını ısırmak suretiyle de darp ettiğini açıkladı.

 

DNA sonuçları bekleniyor

Zanlı Abdullah Yasin Can’ın doktor kontrolünden geçirildiğini belirten Polis Memuru Hasan Derman, zanlıdan 5 cc kan ile gaza bezi üzerine kan örneği ve tükürük örneği alındığını ve K.Y.’nin olay günü giydiği kıyafetler ile iç çamaşırının da alınarak DNA incelemesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildiğini açıkladı. Ayrıca Derman, doktor tarafından zanlıya ait diş kalıplarının çıkarıldığını ve bu kalıplar ile K.Y.’nin omzu ile sırtında bulunan ısırık izlerinin fotoğrafının çekilerek gerekli incelemeler için Türkiye’ye gönderildiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ve çok ciddi bir mesele olduğunu belirten Derman, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

7 gün tutuklu kalacak

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Abdullah Yasin Can’ın tahkikat maksatları bakımından 7 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum