1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kaldırımın Altından Gelen Sesi Duyunca...
Kaldırımın Altından Gelen Sesi Duyunca...

Kaldırımın Altından Gelen Sesi Duyunca...

Çıkan şey şok etti...

A+A-

Kaldırımın altına hapsolan köpeği havlamalarını duyan adam kurtardı

Rusya'da yeni tamamlanmış bir kaldırımın altındaki boşluğa hapsedilmiş köpek, apartman merdivenlerinde köpeğin havlamalarını duyan bir adam tarafından fark edilince ölümden kurtarıldı.

İki gün önce tamamlanan çalışmadan sonra tekrar yapılan kaldırımın altından gelen sesleri, apartman girişindeki merdivenlerdeyken Radim Vustam isimli adam duydu. Sesleri duyar duymaz apartman yetkililerini haber veren Vustam, yetkililerden böyle bir şeyin mümkün olmayayacağı, ayrıca tamiratın da kendileri tarafından yapılmadığını söyledi.

sdsd-001.jpg

Apartman yetkililerinin konuyla ilgilenmeyeceği ortaya çıkınca Radim Vustam köpeği kendisi kurtarmaya karar verdi. Elindeki gereçlerle kaldırımı oluşturan tuğlaların birkaç tanesini söken adam, köpeğin yolunu kapatan büyük bir kaya parçasıyla karşılaştı. Vustam, yolu yapan inşaat işçilerinin köpeği bilinçli olarak orada bıraktıktan sonra kaldırımı tekrar inşa ettiklerini düşündüğünü söyledi.

İki gün boyunca kaldırımın altında aç ve susuz şekilde ölüme terkedilmiş köpeğin hamile olduğu da öğrenildi.

Köpeğin neden ve nasıl oraya hapsedildiği hala bilinmesede, Radim Vustam şu an bir halk kahramanı olarak görülüyor. Hamile köpek de Voronezh, Rusya’daki bir bakım evine götürülmüş ve sağlığı iyi durumda. Köpeğin kurtarılma anı ise kameralara böyle yansımış: 

1-463.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.