1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. Kaliteli cinselliğin sırrı buymuş!
Kaliteli cinselliğin sırrı buymuş!

Kaliteli cinselliğin sırrı buymuş!

Kaliteli cinselliğin sırrını birazdan vereceğimiz bilgilerle daha detaylı öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız. İşte kaliteli cinselliğin sırrı…

A+A-

Kandaki yoğunlaşma, kolesterol, diyabet... Peki, bütün bunlarla kaliteli seksin ne ilgisi var diye düşünebilirsiniz? Okumadan önce ön yargılı davranmayın ve fikir yürütmeyin.

kaliteli-cinselligin-sirri-buymus--9697280.jpeg

Bel çevresi ölçüsünün vücuttaki pek çok sorununun habercisi veya hazırlayıcısı olduğunun anlaşılması bu konuyu son dönemde en sık konuşulan sağlık konularından biri haline getirdi.

Araştırmalar erkeklerde 102, kadınlarda 92 cm’i geçen bel çevresi ölçüsünün koroner arter hastalığı, yüksek kan basıncı, felç, diyabet ve çeşitli kanserlerin riskini arttırdığını gösteriyor.

kaliteli-cinselligin-sirri-buymus--9697281.jpeg

Bel çevresi sadece kalp-damar sağlığınızın bir göstergesi olmakla kalmıyor aynı zamanda cinsel hayatınızın ne durumda olduğunu da yansıtıyor. Evet! Bel çevresi kalın olan erkeklerde iktidar azalıyor!

bel-cevresi-kadin-mezura-shutterstock_187831238.jpg

Bu nedenle bel çevrenizi erkekseniz 102 kadınsanız 92 cm altında tutmanız tavsiye edilmektedir. En uygun ölçümlerin erkeklerde 94, kadınlarda 86 cm altında olduğunu söylemekte fayda var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.