1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KALPSİZ ANNEDEN DAYANILMAZ İŞKENCE!
KALPSİZ ANNEDEN DAYANILMAZ İŞKENCE!

KALPSİZ ANNEDEN DAYANILMAZ İŞKENCE!

Kalpsiz anneden çocuklarına dayanılmaz işkence!

A+A-

Acımasız anne, çocuklarına sistematik işkence yapmaktan ömür boyu hapse atıldı.

ABD'nin St Louis şehrinde açığa çıkan olayda, 3 çocuk annesi Lakechia Schonta Stanley, çocuklarına karşı 34 suçu kabul etti ve 78 yıl hapse mahkum edildi.
Şoke edici işkence ve taciz olayları 2011 yılında gün ışığına çıktı. Kadının 10 yaşındaki kızı, okulda kütüphane görevlisine kolunda şiddetli ağrı olduğunu söyledi. Doktorlar, kızın koluna aşırı şiddetli bir darbe aldığından dolayı koluna giden damar sıkışması yaşandığını ve kola giden kanın sınırlandığının raporunu verdi.

Olay emniyete intikal edince, annenin kızını banyoyu 'yeterince hızlı temizlemediği' için beyzbol sopasıyla dövdüğü anlaşıldı. Olay büyüyünce annenin yaptığı işkencenin detayları gün yüzüne çıktı.

Cani anne, 8 yaşındaki kızını banyoda çok uzun kaldığı için yine beyzbol sopasıyla dövmüştü. Çocuklarla yapılan röportajlarda annenin çocuklarını, elektrik kablosuyla dövdüğü, kaynar ve dondurucu soğuktaki sularla yıkadığı, çeşitli aletlerle dövdüğü ortaya çıktı.
Annenin çocuklara ABD'nin Guantanamo ve çeşitli sınır dışı hapishanelerde uyguladığı yasadışı işkence yöntemi olan "waterboarding" uyguladığı da mahkemede itiraf edildi. Waterboarding, yere yatırılan kişinin yüzüne havluyla bastırılarak su dökülmesiyle dayanılmaz bir boğulma hissi yaratan bir işkence çeşidi.

Yapılan tıbbi incelemelerde, çocukların vücutlarında kalıcı hasar oluştuğu gözlendi. Çocukları sistematik işkence sonucu, duygusal travma ve psikolojik bozukluk da yaşadığı da belirtildi.

34 yaşındaki Lakechia Schonta Stanley, 78 yıl hapse mahkum edildi. Kadının kocası Andrew Stanley de benzer suçlardan geçtiğimiz yıl 160 yıl hapse mahkum edilmişti.

lakechia-schonta-stanley-main.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.